Kuhinje Classic

Arkada

Masivnost hrasta za toplinu intimnosti. Suvremene linije dodaju prstohvat elegantne plemenitosti.

Roma

U najsjajnijem dizajnu i oblicima trešnjeva drva utjelovljena je želja za savršenstvom. Svojim vrhunskim oblikom i obradom ova kuhinja uvjerava i najzahtjevnije tražioce idealnog suživota, prestiža i intimnosti doma.

Aida

Nježna boja i kruti oblik združuju želje suvremenosti s privlačnim slikama prošlosti. Kuhinja, koja svojom bojom miriše na vaniliju, iznenađuje svjetlošću, neusiljenim rustikalnim završecima i elegantnim staklima.

Gala svijetli hrast

Polukružni motivi, promišljene kombinacije vodoravnih i okomitih crta rasta drva, prijatne zaobljenosti i masivni završeci, združuju najbolju kuhinjsku tradiciju s izazovima sadašnjosti.

Zarja tamni hrast

Ljepota drva silnog drveća unosi u kuhinju odjeke prirode i tradicije.

Dragocjenost drva. Tradicija. Toplina.

Potrebno je puno dodira prirode da bismo postali svjesni njene čudesne ljepote. A treba nam i puno samopouzdanja da možemo u jednostavnim uspomenama na nekadašnje dane otkriti najvažnije želje sadašnjosti, zajedno doživljavati toplinu doma, osjetiti u njemu čvrsto sklonište, spoznati tajanstvenu povezanost trenutaka koji stvaraju dojam da vrijeme teče drugačije. Plemenite impresije drva daju kuhinji, zajedno s elegantnim oblicima, dojam prave raskoši doma.