Kuhinje Familiar

Lira wenge

Šarmantna tamnina hrastova furnira u društvu s bijelim elementima stvara prijatni domaći prostor. Dosjetljivo osježenje su police u funkciji odlagališta i rasvjetnih tijela.

Lira bijeljeni hrast

Hrastovo drvo je u svojoj bijeljenoj inačici još ugodnije. Njegova prirodna ljepota dobiva prave naglaske u kuhinji u kojoj prostor oživljava njegova neuobičajena kombinacija okomitih i vodoravnih linija.

Livia javor

Boja javora u društvu s razigranim kombinacijama ručki zaokružuje svijetli kreativni prostor prepoznatljiva značaja.

Prima javor

Svjetlini javorova drva i furnira možete s plavim policama dodati malo boje. Zaobljene linije, privlačna izvedba vrata različitih elemenata i promišljeni izbor ručki ostavljaju utisak raskoši.

Mina bukva

Toplina bukova drva najavljuje udobnost a izbor drva naglašava eleganciju. Kombinacije s bijelim vratima omogućavaju vašu vlastitu izražajnost. zaobljeni rubovi pozivaju da ih se dodiruje.

Lorena javor

Glatka zaobljenost svijetlih javorovih površina unosi u ovu moderno oblikovanu kuhinju posebni osjećaj prijatne mekoće.

Flora žuta

Svatko onaj koji intimnost doma povezuje sa svjetlošću, zasigurno njome definira i kuhinju. Nježno žuta, elegantno zelena i uvijek poželjna bijela boja omogućavaju iznenađujuće kombinacije i učinkovite kontraste.

Forma vanilija

Jednostavne, glatke linije se odlično slažu sa svijetlim bojama. Vrata zavode svojim originalnim upuštenim ručkama.

Forma zelena

Raznim dodacima možete povećati funkcionalnost moderno oblikovane kuhinje koja u svakom novom rasporedu elemenata pokazuje drugo lice.

Forma bijela

Elegantna vrata odražavaju kakvoću a izbrane ručke naglašavaju suvremenost. Prostor, opremljen takvom kuhinjom, iznenađuje prijatnom svježinom.

Verona

Prijazna kombinacija bjeline i primjesa drva u skladu je sa željama proteklih i budućih dana.

Pouzdanost. Kakvoća. Povjerenje.

Potrebno je puno gledanja oči u oči kako bismo spoznali ne samo to kako jedan drugoga vidimo već i to što nas zbližava, što nas veseli, što volimo i čime možemo iznenaditi jedan drugoga. Osjećaj pouzdanog trajanja je osnova svim bezbrojnim razigranim kombinacijama. Omogućavaju ga promišljene pojedinosti, nijanse boje, sve te male stvari koje se mogu upotrijebiti na bilo koji nama poznati način. Pa i onda, kada te u njoj okružuju na prvi pogled tako poznati predmeti, u kuhinji ima dovoljno mjesta za vjerovanje u vlastite instinkte i snage.