Kupaonice

Modern

Neka vaša kupaonica zaživi u bogatstvu boja i oblika. Prirodni materijali kopaonicama daju osjećaj doma i topline te s inovativnim dizajnom stvaraju harmonični prostor za svakdašnje užitke.

Standard

Tobožnja jednostavnost čistih linija naglašava profinjenost i eleganciju kupaoničkog namještaja. Meke linije namještaja, svijetle boje i druge pojedinosti donose djelić raskoši i u male kupaoničke prostore.

Kupaonički blokovi

Oživite kupaonicu ili opremite manju kupaonicu zanimljivim kupaoničkim blokovima. Kupaonički blok sastoji se iz umivaonika, pokrivne police, elementa ispod umivaonika, ogledala.

Program elemenata

Program elemenata kupaoničkog namještaja obuhvaća kupaonočke elemente, umivaonike s pripadajućim podumivaoničkim elementima, tuš kade i kabine, WC školjke i bidee te ostali kupaonički namještaj koji pomaže većoj funkcionalnosti kupaonice.

Sanitarna oprema

Masažni sustavi

U kadi ili u tuš-kabini očekujte milovanja.

Ali ne bilo kakva već zamišljena tako kao da vaše tijelo dodiruju prsti izvježbanog masera. Usmjeravanje mlaza, otvaranje i zatvaranje mlaznica, intervalni rad, regulacija količine zraka i druge funkcije masažnih kada i masažne tuširne stijene omogućavaju vrhunsko opuštanje ili osvježavanje za jačanje vitalnosti svakog člana obitelji.

Osnovna sanitarna oprema

Program osnovne sanitarne oprema, s dimenzijama za projektiranje i montažu, sadrži skice WC školjk i bidea, tuš kada i tuš kabina, kada za kupanje i obloga kada za kupanje te program boja sanitarne opreme.

Dodatna oprema

Pored osnovnog kupaoničkog namještaja, nudimo vam i dodatnu opremu za vaše kupaonice. U programu dodatne opreme naći ćete naslon za glavu za kade zakupanje, WC daske, sitni sanitarni komplet ...

Neka i vaša kupaonica bude prostor obiteljskog druženja. Kupaonice Gorenje su zasnovane za doživljavanje posebnih trenutaka domaće
intimnosti...

Tu si možemo sebi ili na veselje svojih ljudi priuštiti nekontrolirano pjevanje u tuš kabini, kreveljenje pred ogledalom, brčkanje u kadi i uživanje u odličnom masažnom bazenu.

Antibakterijska zaštita sanitarne opreme, bogat izbor boja i elegantne linije namještaja za kupaonice pretvaraju vašu
kupaonicu u privlačan, udoban i siguran prostor za sve obiteljske članove. I kupaonica može biti središte vašeg doma.

pdf Katalog - Kupaonice Gorenje (A4 format)
catalogue_bathrooms_07.pdf
4,97 MB