Srijeda, 4. novembar 2009

Važna obavijest o nekim modelima rashladno-zamrzivačkih aparata tvrtke Gorenje!

Tvrtka Gorenje obraća se svojim potrošačima, vlasnicima rashladno-zamrzivačkih aparata s oznakom modela: RKI-ORA-OR, RK-ORA-S, RK-ORA-E, proizvedenih 2007. godine, s molbom da provjere serijski broj aparata i broj artikla. Kod navedenih modela, određene okolnosti mogu dovesti do greške na jednom od sastavnih djelova aparata.

Modeli s mogućom greškom imaju broj artikla (ART No):172260, 172261, 172262 i serijski broj (SER No):7XXXXXXX.

Model aparata, serijski broj i broj artikla može se provjeriti na pločici s natpisom koja se nalazi u unutrašnjosti aparata s lijeve strane ispred ladice za povrće. Podaci su navedeni i u garancijskom listu koji kupac dobiva prilikom kupnje rashladno-zamrzivačkog aparata.

Potrošače, koji imaju takav aparat, molimo da nazovu Gorenje Servis na telefonski broj 033 771 383, 771 381 i 771 386 od ponedjeljka do četvrtka u vremenu od  8.00 do 16.00 sati, a petkom od 8.00 do 13.00 sati, kako bi se mogli dogovoriti za besplatni servisni pregled aparata.

Iako je vjerojatnost kvara aparata vrlo mala, tvrtka Gorenje želi svoje kupce ovim putem na vrijeme obavijestiti o takvoj mogućnosti i osigurati im najviši stepen sigurnosti funkcioniranja aparata.

Ova sigurnosna obavijest ne vrijedi za rashladno-zamrzivačke aparate koji nemaju gore navedene podatke.

Korisnicima se izvinjavamo za moguće neugodnosti i zahvaljujemo im na razumjevanju.