Petak, 6. juli 2012

Završene aktivnosti povodom Sarajevo Film Festivala

Gorenje - Zlatni Sponzor Sarajevo Film Festivala

U okviru Sarajevo Film Festivala upriličene su brojne promocije i prijemi povodom najveće filmske smotre u regiji. Tako je promocija Gorenje+ aparata i prigodna cocktail zabava povodom Zlatnog Sponzorstva Gorenja imala izuzetnu posjećenost. Zvanice su mogle uživati u kulinarskim specijalitetima koje su pripremali poznati kuhari gdin. Moreno Debartoli i gdin.Vjekoslav Kramer - Vjeko. Prednosti nove robne marke Gorenje+ svim prisutnim približio je produktni vođa Gorenja gdin. Abdurahman Drkić, koji je zajedno sa kuharima demonstrirao rad, funkcionlnost i nove patente iz kompanije Gorenje.

Gorenje i Dječiji program Sarajevo Film Festivala - subota, 07. juli 2012. god.

U subotu 07.07. održana je zabava za njamlađe u saradni sa Dječijim programom Sarajevo Film Festivala. Svi posjetitelji su mogli uživati u slasticama koje su za njih spremali Moreno i Vjeko, a svi roditelji sa djecom dobili su i poklon ulaznice za projekciju 3D filma "Ice Age 4". Zabava sa klovnovima i animatorima završena je takmičenjem roditelja u mazanju palačinaka, koji su bili podjeljeni u dva tima "Gorenje Čokolada" i "Gorenje Džem". Pobjednica takmičenja Lejla Mehmedović osvojila je Gorenje sokovnik i ujedno je osvojila i štednjak koji je uručen kao donacija KJU "Domu za djecu bez roditeljskog staranja".

Svečani prijem povodom Zlatnog Sponzorstva Sarajevo Film Festivala

Svečani prijem za zvanice Gorenja upriličen je u petak, 13. jula sa početkom u 18:30 sati ispred Narodnog pozorišta. Tom prilikom zvanicama se obratio direktor Gorenje Commerca d.o.o., gdin. Robert Polšak i u svom govoru  tom prilom istako prepoznatljivost Sarajevo Film Festiva, ne samo na regionalnom nivou nego i šire.  SFF je postao jak brend kao i Gorenje sa zajdničkom vizijom budućnosti - kazao je Polšak. Direktor Sarajevo Film Festivala gdin. Mirsad Purivatra, zahvalio se Gorenjeu na podršci Festivalu, te istako važnost jakih partnera da bi Sarajevo Film Festival zadržao svoju snagu. Gdin. Purivatra je pozvao sve prisutne da uživaju u ostatku programa Festivala.

Promocije Gorenje+ aparata na Festivalskom trgu i Ljetnom kinu Novi grad

Ovogodišnji posjetitelji SFF-a mogli su uživati u kafi koju su za njih posluživali promoteri Gorenja na Festivalskom trgu ispred Narodnog pozorišta i u Ljetnom kinu Novi grad. Na dvije festivalske lokacije svakodnevno su vršene promocije Gorenje+ aparata, nove robne marke, koja je na tržište Bosne i Hercegovine uvedena krajem maja 2012. godine. Novi Gorenje+ ugradbeni uređaji su odličan izbor modernih pomagala za svaku kuhinju – čak i za najzahtjevnije kupce! Činjenica da udovoljavaju i najvećim standardima potvrđena je i time što su ovi proizvodi ponuđeni samo u respektabilnim kuhinjskim studijima – kod kuhinjskih dizajn specijalista širom Evrope. Asortiman uređaja skladnog izgleda omogućava odgovarajuću kombinaciju tehnološke opremljenosti u svakoj kuhinji. Svaku grupu Gorenje+ uređaja odlikuju specijalni plusevi.

Sazajte više o aparatima koji su oduševili posjetitelje Sarajevo Film Festivala.

Pećnica GO 896 X
Pećnica GO 896 B