Četvrtak, 19. novembar 2015, Mostar, Rodoč

Otvoren novi Gorenje STUDIO u Mostaru

Posebna akcijska sniženja te besplatno savjetovanje, projektovanje, dostava i montaža kuhinja

Kompanija Gorenje, danas je na adresi Put za aluminijski kombinat bb (Rodoč - Mostar), otvorila novi Gorenje STUDIO Mostar. STUDIO na 495 kvadratnih metara, za razliku od drugih Gorenje studija u Bosni i Hercegovini, svim kupcima nudi najveći izbor kuhinja i bijele tehnike kao i ostalih Gorenje aparata. Novi STUDIO, svečanim presijecanjem vrpce otvorili su Nedim Junuzović, direktor maloprodaje Gorenje Commerce d.o.o. i Stanko Ivanković, direktor "Modra stijena - salona namještaja Ivanković" sa kojim će Gorenje STUDIO dijeliti prostor.

Izražavajući veliko zadovoljstvo što je mostarski studio sada na boljoj lokaciji i u većem prostoru, direktor maloprodaje Gorenje Commerce d.o.o., Nedim Junuzović, rekao je da će od sada svi Mostarci i Mostarke moći koristiti i usluge besplatnog savjetovanja, projektovanja, dostave i montaže kuhinja. “Do kraja ovog mjeseca pripremili smo i posebna akcijska sniženja koja za naše kuhinje iz programa “Gorenje+“ iznose i 60% što će svakako biti atraktivno za sve one kojima je kuhinja potrebna. Za prvih 100 posjetilaca u našem Gorenje STUDIJU pripremili smo simbolične poklone, a za prvih 25 kupaca čiji račun bude veći od 300 KM i vrijedne poklone po izboru kupca“, naveo je Junuzović te dodao da Gorenje nastavlja svoju poslovnu strategiju održivog razvoja.

Novi Gorenje STUDIO kupcima će omogućiti i mnoge druge pogodnosti, kao što su besplatna kućna dostava u krugu od 30 kilometara te stručno osoblje koje će biti na usluzi. “Otvaranje novog STUDIJA nam omogućava da našu uslugu prema kupcima podignemo na jedan veći nivo i tako nastavimo graditi naš višedecenijski odnos povjerenja“, dodao je Junuzović.