Ponedjeljak, 22. februar 2016

Kompanija Gorenje dobitnik nagrade Best Buy Award za Bosnu i Hercegovinu

Gorenje proizvodi nude najbolji omjer cijene i kvalitete

Kompanija Gorenje Commerce d.o.o. dobitnik je BestBuy nagrada za Bosnu i Hercegovinu koje dodjeljuje Međunarodna certifikacijska kuća ICERTIAS. Na osnovu rezultata istraživanja tržišta i ispitivanja javnog mnijenja pod nazivom “Best Buy Award Home & Decoration 2015/2016 – Bosnia and Herzegovina“ koje je sprovedeno u skladu sa međunarodno priznatim znanstvenim metodama, Gorenje je pozicionirano kao prvoplasirano u četiri kategorije: “Mašine za pranje i sušenje rublja“, “Aparati za kuhanje“, “Mali kućanski aparati“ i “Frižideri i zamrzivači“. Nagrade su dodijeljene proizvodima koji nude najbolji omjer cijene i kvalitete na tržištu Bosne i Hercegovine.

Naglašavajući da je ovo samo još jedan dokaz kontinuirane kvalitete proizvoda koju Gorenje nudi svojim klijentima već više od šezdeset godina, direktor Gorenje Commerce d.o.o. Uroš Marolt, istakao je da je put do ovih nagrada bio slušanje želja i potreba klijenata. “Baš kao što su rezultati ovog istraživanja došli na osnovu ispitivanja javnog mnijenja, tako su i naši proizvodi nastali kao rezultat želja i potreba naših kupaca. Uvijek težimo ka tome da proizvode prilagodimo našim kupcima i da njihove živote učinimo lakšim i jednostavnijim. Naši razvojni inžinjeri svakodnevno rade na usavršavanju Gorenje proizvoda i ove nagrade će im sigurno biti podstrek za daljnji rad“, naveo je Marolt te dodao da će nagrađeni proizvodi BestBuy znak nositi do 01. januara 2017. godine.

Elektronski certifikati BestBuy: