Gorenje Ora-Ïto White

Kolekcija Gorenje Ora-Ïto White: inspiracija svjetlosti

Simplexity. Jednostavno i istovremeno kompleksno. Iz jednostavnih oblika koji nas okružuju nastaje futuristička kuhinja za danas, za sutra, za budućnost. U jednostavnim linijama zrcale se obrisi budućnosti. Vizija je postala realnost. Bijela.U jeziku dizajnera: Le blanc! U njoj je sva svjetlost svijeta. U njenoj čistoći i jednostavnosti vidljiv je svaki detalj. Oblik povezan s bjelinom dobija posebno značenje. Svjetlo koje nastaje združivanjem svih boja ne dopušta pogreške. Stoga su aparati posebne kolekcije Gorenje Ora-Ïto odjeveni u bijelo. Ne postoji ništa suvišno, sve služi svojoj svrsi, ovdje pogled plijeni samo bjelina i dodir promišljene učinkovitosti. U kuhinji punoj bjeline svako može pronaći svoj vlastiti izričaj. Tko misli u bojama, odabire bijelo. I u takvoj okolini doživljava svu šarolikost okusa i mirisa, istine i domišljatosti. U ovakvoj kuhinji moguće je sanjati u bojama. Uz magičnu moć svjetlosti! Jer razmišljamo u bojama, zaklinjemo se na bijelo.

Mislimo u bojama. Vjerujemo u bijelo!

Gorenje, jedan od vodećih evropskih proizvođača kućanskih aparata, združuje najnoviju tehnologiju s izvanrednim i prepoznatljivim dizajnom, te vrhunskom kvalitetom. U želji da postane najinovativniji, dizajnu usmjeren proizvođač aparata za dom na svijetu, Gorenje osvaja svojom izvrsnošću, tehnološkim rješenjima, profinjenom elegancijom svojih proizvoda i ekološkom osviještenošću.

Da bi vrhunski dizajnirani kućanski aparati bili dostupni širem krugu ljudi, Gorenje se povezalo sa mladim francuskim dizajnerom Ora-Ïtom. Rezultat te suradnje su kolekcije Gorenje Ora-Ïto. Prva u crnoj boji i druga u bijeloj, s čarobnom moći svjetlosti.

Ora-Ïto: uporni ljubitelj bijele boje

Iza branda Ora-Ïto skriva se kreativan mladi francuski dizajner, koji se sa svojim smjelim idejama strelovito uspinje i nalazi se u samom vrhu svijeta dizajna. Na početku svog stvaralačkog života, stvarao je ideje za virtualne proizvode, s potpisom velikih brandova, koje je objavljivao na svojoj internet stranici. Uskoro je počeo primati narudžbe za proizvode koji u stvarnosti nisu postojali. Velike kompanije kao što su Louis Vuitton, Swatch, Nike, Gucci, Apple i Levi's, imale su pravo ovog smjelog dizajnera tužiti, no njegova su ih djela inspirirala i uslijedili su brojni angažmani.

Galerija

Posjetite
Nas
YouTube
Flickr
Podijelite
sa drugima
Facebook
Twitter
Primajte
saopštenja
RSS
Prijava na newsletter