Koristimo cookies kako bi vam omogućili neovisno i ugodno korisničko iskustvo. Daljim korištenjem ove web stranice, prihvatate našu politiku o korištenju cookies-a.

ET67444BX

Električni staklokeramički štednjak
ET67444BX
print
print
podijeli
Facebook
Twitter
Elektronski programator sa upravljanjem na dodir i temperaturnim ekranom Energetski razred: A-20% - 20% manja energetska potrošnja u usporedbi sa energetskim razredom A Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 85 × 60 cm

Home MADE pećnica. Jedinstvena inovacija modelirana po uzoru na krušnu peć!

Sa velikom unutrašnjošću, dizajn pećnice sa zaobljenom gornjom ivicom pećnice za superiorne rezultate pečenja po uzoru na tradicionalne krušne peći na drva! Inovativna dizajnerska rješenja za novu generaciju Gorenje ugradbenih pećnica obuhvata specijalno pozicioniranje grijačih tijela za savršeno pečenje. Glatke, zaobljene ivice na zadnjoj strani i ergonomski dizajnirani kanali za distribuciju vazduha osiguravaju mnogo veću efikasnost cirkulacije vazduha kao i jednaku distribuciju vrelog zraka po unutrašnjosti pećnice. Rezultat? Ravnomjerno pečenje, hrskava i sočna jela; mekani hljeb sa savršenom koricom; mnoga vaša omiljena jela spremljena baš kako treba – na način na koji ste do sada mogli samo da sanjate. Gorenje originalni i genijalni pristup unutrašnjem dizajnu pećnice je naslijeđe tradicionalnih iskustava i rezultat uspješne saradnje sa renomiranim naučnim institucijama. Jedinstvena novina sa nijansom drevne mudrosti!

Staklokeramičke ploča sa upravljanjem na dodir

Gorenje visoko tehnološka UseLogic® senzorska tehnologija omogućava vam da upravljate vašom staklokermaičkom pločom bukvalno sa vrhovima prstiju. Različiti senzori omogućavaju direktno upravljanje svake posebne grijače površine. Ergonomska pozicija upravljačkog dijela osigurava perfektan pregled i kontrolu nad vašim kuhanjem. Dječija zaštita Safety Lock je dodatna sigurnosna funkcija, koja vam omogućava da zaključate vašu ploču kako bi sprječili da djeca bilo šta izmjene ili pak uključe vašu ploču. Specijalna funkcija kod nekih Gorenje staklokermaičkih ploča je i Slider Touch sistem kontrole. Jednostavnim dodirom na upravljački dio i pomjeranjem vašeg prsta preko nje, možete podesiti temperaturu na više opcija temperature kako bi se povećala osjetljivost i odziv vaše ploče.

Potpuno izvlačive teleskopske vodilice na tri nivoa

Sa potpuno izvlačećim teleskopskim vodilicama na tri nivoa pečenje je sigurnije i efikasnije. Kompletno izvlačenje teleskopskih vodilica omogućava lak pristup namirnicama koje pečete na sva tri nivoa. Punjenje pećnice je pojednostavljeno, a manipulacija hrane koju pečete je mnogo sigurnija. Vaša pećnica opremljena sa teleskopskim vodilicama povećava kapacitet, pošto obezbjeđuje opciju pečenja hrane na više od jednog nivoa u isto vrijeme.

ChildLock za sigurnost djece

Funkcija ChildLock omogućava zaključavanje upravljačkog dijela ploče za kuhanje. Zaključavanje prethodnih namještanja ili zaključavanje upravljanja od bilo kakvih novih namještanja, štite djecu od nenadanog uključivanja ploče, a ploču od neželjenih dodira.

Hladne stranice pećnice sa DynamiCooling

Visoko efikasni sistem hlađenja konstruisan da temperaturu stranica pećnice drži niskim za vrijeme procesa pečenja (DC) kao i napredniji (DC+) osigurava značajno hladnije spoljne temperature pećnice. Ventilator miješa hladan ambijentalni zrak sa toplim zrakom iz pećnice, primoravajući rashlađeni izmješan zrak da izađe ispod kontrolne ploče aparata van. Kada se pećnica ugasi, toplotni senzor ostavlja ventilator u radu sve dok temperatura pećnice ne padne ispod 60°C (DC+). Čuvajući temperaturu stranica pećnice i vrata niskom, DynamiCooling značajno poboljšava sigurnost rada sa pećnicom.

PerfectGrill za perfektnu hrskavost

Veliki gornji viši i manji niži infracrveni grijači su sigurno skriveni u dubini profilisanog plafona pećnice i sprečavaju da dođe do opekotina a istovremneo sa rleativnom razlikom u visini osigurava da hrana bude ispečena jednako i perfektno, svaki put. Kod nekih boljih modela gornji grijači elementi se mogu spustiti, što omogućava lakše čišćenje pećnice.

Programski sat

Kada pripremate jelo, za koje znate i imate iskustvo i za koje je potrebno određeno vrijeme za pripremu, možete podesiti tajmer do 99 minuta. Kada je spremanje završeno, ploča će se automatski ugasiti i oglasit će se audio signal kao obavještenje.

Superiorni EcoClean emajl prekriva pećnicu i posude

+

Niska temperatura na vratima pećnice

+

Tehničke karakteristike

Energetski razred: A-20%

Boja: Metalik srebrna

Materijal/boja upravljačke ploče: Nehrđajući čelik i staklo

Materijal vrata: Staklo

Zapremina pećnice (bruto/neto): 66 / 65 l

Najveća upotrebljiva površina pečenja

Veličina najveće posude za pečenje: 1316 cm²

HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći

Upravljanje na dodir

Elektronski programator sa upravljanjem na dodir i temperaturnim ekranom

Staklokeramička ploča

Automatsko smanjivanje temperature nakon postizanja tačke ključanja

4 grijače zone HiLight lijevo sprijeda: ø trokružno 21/17.5/12 cm, 2.3 kW, desno sprijeda: Ø 14.5 cm, 1.2 kW, lijevo straga: Ø 14.5 cm, 1.2 kW, desno straga: ø dvokružni grijač 14/25 cm, 2 kW

Multisistemska pećnica BigSpace - 65 l

Načini zagrijavanja:
+info
Donji i gornji grijačVentilatorInfra grijačInfra grijač i ventilatorGornji grijač i ventilatorDonji grijačMali infra grijač
Donji i gornji grijač
Ventilator
Infra grijač
Infra grijač i ventilator
Gornji grijač i ventilator
Donji grijač
Mali infra grijač

Istovremeno pečenje na više nivoa

Plitka posuda za pečenje

Mrežna rešetka

Teleskopske vodilice - 3 razine

Signalizacija preostale toplote

Sigurnosno zaključavanje podešenja na ploči

Termoelektrični osigurač za automatsko isključivanje

Dinamičko hlađenje pećnice - DC

Troslojna staklena vrata pećnice (Ultra cool door)

AquaClean

ECO emajl (pećnica i posude za pečenje)

Glatka vrata pećnice

Potrošnja: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 85 × 60 cm

Dimenzije aparata u ambalaži (ŠxVxD): 67,60 × 95 × 71,50 cm

Masa aparata: 48 kg

Priključna snaga: 10000 w

Kod proizvoda: 272063

EAN kod: 3838942603310

Posjetite
Nas
YouTube
Flickr
Podijelite
sa drugima
Facebook
Twitter
Primajte
saopštenja
RSS
Prijava na newsletter