Karakteristike perilica posuđa

Sistem MultiClack

Prilagođeni svakoj posudi
Visina gornje korpe se može podesiti u nekoliko nivoa. Ovo je jednostavno rješenje za pranje većih posuda, tava, tanjira ili čaša.

SpaceDeluxe, značajno prostrana

Izuzetno prostrana unutrašnjost
Pogodna treća korpa dodatno povećava kapacitet mašine za pranje posuđa do 14 pozicija setova! Jednostavno u nju možete staviti pribor za jelo, kao i veće pribore za jelo i šoljice za kafu odvojeno. Ovakav izgled doprinosi i boljem učinku pranja, jednostavnom korištenju i optimalnom korištenju prostora za pranje.

TotalDry, potpuno osušeno posuđe

Uvijek čisto i suho
Patentirano rješenje u najboljim modelima brine se da posuđe bude potpuno osušeno i sjajno. Nakon pranja, vrata mašine za pranje posuđa se automatski otvara toliko da se omogući izlazak pare. Na taj način posuđe će biti kompletno osušeno i rashlađeno, spremno za spremanje u ormare.

AquaStop

U slučaju curenja vode, sistem zaštite AquaStop će automatski prekinuti dovod vode u kućište aparata, a pumpa će ispumpati preostalu vodu iz kućišta aparata u odvodnu cijev. Zbog toga, mašina za pranje posuđa može se ostaviti da radi i noću ili dok niko nije kod kuće, bez ikakvog straha da će doći do poplave.

SpaceComfort - Željeno podešavanje prostora u mašini za pranje posuđa

Unikatan dizajn donje korpe omogućava veću prilagodljivost kapaciteta mašine za pranje posuđa. Potpore za tanjire se mogu presaviti kako bi omogućile više prostora za lonce i tave raznih veličina. Posebna korpa za pribor za jelo može se pomjerati što omogućava dodatnu prilagodbu prostora u donjoj korpi. Inovativna rješenja vode ka impresivnom kapacitetu od 13 standarndih pozicija za posuđe!

Varijabilni držači

Za jednostavnije postavljanje i elegantniji izgled donjeg dijela aparata, specijalni držači pomiću vrata prema naprijed prije nego se potpuno otvore. Zbog ovoga nije potrebno isjecanje donjeg otvora kako ne bi dolazilo do oštećenja tokom otvaranja.

Funkcija brzog pranja (SpeedWash)

Čisto posuđe u pola vremena
Ova funkcija će automatski prilagoditi temperaturu i količinu vode tako da rezultati pranja i sušenja budu optimizirani u najkraćem mogućem vremenu.

QuickIntensive - kratki intenzivni program pranja

Brzo pranje
Ovaj program, radeći na 65 °C, značajno smanjuje potrebno vrijeme za svakodnevno pranje posuđa.

A++

Najbolji modeli mašina za pranje posuđa su izuzetno energetski efikasni i zbog toga ekonomični. Najbolji modeli su rangirani u energetski razred A++, što znači da troše 40% manje energije u odnosu sa modelima rangiranim u energetski razred A.

Samočišćenje filtera

Sistem za automatsko čišćenje filtera sapire ostatke hrane i spriječava začepljenja. Na taj način također spriječava bilo kakve probleme s otkazivanjem uređaja.

Hygiene program

Ovaj program uključuje dodatno ispiranje sa hladnom vodom, koje prati produženo pranje sa vodom koja nije toplija od 70 °C kako bi eliminisala 99.9% svih bakterija. Program oponaša proces sterilizacije koji provode porodice sa bebama, za čišćenje posuđa i flašica za bebe.

ExtremeSilence, značajno tih rad mašine

Napredni modeli mašina za pranje posuđa nisu glasniji od tihog razgovora između dvije osobe. Njihov normalan nivo buke je 45 dB.

Odgođeni start

Čisto posuđe, niži računi za struju
Pjedini modeli mašina za pranje posuđa omogućavaju odgodu početka pranja i do 24 sata. Ovo omogućava da iskoristite prednosti nižih tarifa za električnu energiju.

Ekonomična upotreba vode

Ekonomična upotreba vode
Mašine za pranje posuđa koriste i do 40% manje vode u odnosu na konvencionalne modele. Najbolji modeli koriste 10 litara sa Eco programom.

Prilagodljive korpe

Prostor za sve oblike i veličine
Gornja i donja korpa su podesive i mogu smjestiti posuđe svih oblika i veličina. Držači za tanjitre u donjoj korpi se mogu spustiti kako bi omogućili više prostora za veće predmete. Donja korpa također sadrži posebnu korpu za pribor za jelo. Visina gornje korpe je podesiva i pogodna je za pranje osjetljivog posuđa sa postoljem.

Dugački kuhinjski pribor

Bez ispadanja iz korpe
Napredni modeli dolaze sa specijalnom podrškom u gornjoj korpi kako bi se smjestili dugački kuhinjski pribor.

3 u 1

Jednostavnim aktiviranjem "3 u 1" funkcije, vaša mašina za pranje posuđa će automatski prepoznati koji tip deterdženta koristite. Ukoliko koristite tablete, mašina za pranje posuđa će prilagoditi ciklus pranja i preskočiti upotrebu sredstva za sjaj, što ovu funkciju čini izuzetno pouzdanom. Ukoliko koristite prašak ili deterdžent u gelu, sredstvo za sjaj se ispušta i tako omogućava optimalne rezultate pranja posuđa i perfektan sjaj.
Posjetite
Nas
YouTube
Flickr
Podijelite
sa drugima
Facebook
Twitter
Primajte
saopštenja
RSS
Prijava na newsletter