Recepti

Priprema jela u parnoj posudi sačuvat će najviše vitamina, arome i okusa namirnica. Pored toga, kuhanje u parnoj posudi omogućava pripremu jela posve bez masnoća.
U mikrovalnoj pećnici može se pripremiti puno osnovnih i najomiljenijih porodičnih jela.

Novosti iz područja kuhanja i pripreme hrane

Mikrovalne pećnice Gorenje

Koja je za mene najprimjerenija?

Izaberite takvu mikrovalnu pećnicu, koja svojom veličinom, snagom mikrovalova i načinima djelovanja (mikrovalovi, konvekcija, gril) najbolje odgovara potrebama vašeg domaćinstva. U Gorenju imamo na raspolaganju različite izvedbe (s obzirom na izgled) ugradbenih i samostojećih pećnica među kojima ćete zasigurno naći takvu koja će se slagati s opremom vaše kuhinje

Kuhanje na pari preporučaju i liječnici

Ništa masnoće i puno vitamina

Upotrebljiva i praktična parna posuda Gorenje pristaje u sve višesistemske pećnice i omogućava vrlo jednostavnu i brzu pripremu različitih jela i priloga na pari, od mesa, riba, povrća, riže, krompira do voća.

Najmodernije kuhalište svih vremena

S indukcijom se kuha brže

Indukcijska kuhališta Gorenje djeluju do 30 % brže od uobičajenih infra grijača a za svoj rad za isti posao potroše i do 40 % manje električne energije. Dodatna Power Boost funkcija, koju imaju sve četiri zone kuhanja indukcijskog kuhališta, dodatno pospješuje kuhanje.
Više