Dobri savjeti za pranje

Svlačionica

Savjet kod kupovanja: Skupo ne znači dobro

Cijena ne odražava kakvoću. Iako to može biti izvanredno teško, posebno ženskom spolu, preporučamo da provjerite naljepnicu i kakvoću materijala – prije nego li provjerite samu sebe u zrcalu i predate kreditnu karticu.

Tkanine

Od satena do ženskog kostima

Ponedjeljak: poslovna žena u punoj snazi.
Srijeda:nevina ljetna djevojka.
Subota: trendovska partijanerica.
Današnji ubrzani stilovi života zahtijevaju odgovarajuću garderobu – uz obaveznu košaru za rublje – i odgovarajuće znanje. Kako postupati s nekim materijalom?

Oops

Život (na sreću) nije bez mrlja

Život nije bez mrlja, pun je peludi, soka od maslačka, trave, tragova olovaka, soka od jagoda, pirea od banana, čokolade, rumelila za usne i drugih stvari koje trebate otrti sa svoje odjeće.

Vodič za mrlje

Hura vodiču za mrlje

“Sretan rođendan ti, sretan rođendan ti, sretan rođendan, draga/i…” Da, rođendani često započinju s puno smijeha i dobrog raspoloženja.  Ali, smjehovi se mogu zalediti kada se malo najdraže zaprlja čokoldanim kolačem, ledenom kremom od jagoda, sokom od jabuka, marshmallowsima, blatom i markerima u boji.

Savjeti u vezi s pranjem

Trik s maramicom i ostali savjeti za pranje

Puno se je toga dogodilo od daske za pranje ili rifljače. Perilice rublja uvedene su tijekom 1960-ih. Sušilice su došle malo kasnije. Danas, najveći broj domaćinstava ima barem jednu ako ne obje. Nažalost, s aparatima nije došla i iskusna pralja.

Programi

Pružite svom rublju VIP tretman

Evo što se obično događa: Obitelj napravi nered. Rublje je stavljeno u košaru. Rublje je sortirano. Tamna hrpa i svijetla hrpa.Rublje je oprano na 40 °C ili 60 °C.Onda započnemo sve ispočetka. Jer ćemo mi ljudi rado učinito ono što smo uvijek činili. To je točno – ali i svakidašnje rublje moglo bi tu i tamo imati koristi od posebnog tretmana.

Sušiti - i što sada?

O moljcima i tragovima od glačanja

Zašto kupovati kvalitetnu odjeću, dobro s njom postupati i slijediti upute za pranje ako ćete ju servirati kao hranu moljcima ili izglačati iz nje sve dobre namjere?

Dobar savjet je kao dobra krema protiv bora.  Oboje smanjuje naborani izgled i druge znakove uznemirenosti na zgranutim crtama lica. Zbog toga smo prikupili niz dobrih savjeta i naputaka za pranje u vezi s materijalima, uputama za pranje, programima pranja i drugim informacijama koje ćete naći korisnima kod pranja i sušenja. Za ljepotu vaše odjeće kao i vas samih.

Zamislite si samo bore na svojem čelu kada je, ponovno, vaša mala princeza prolila svoj pire od banana.  Ili se sjetite zabrinutih crta lica koje nastanu kada iznenada otkrijete kako vam se vaše bijelo pretvorilo u ružičasto. Zamislite sada kako od ove točke nadalje više ne će biti razloga za ovakvu vrstu briga. Jer ste jedne hladne zimske večeri pročitali Oops od korice do korice i raspolažete najnovijim savjetima u vezi s pranjem rublja. Ili, dobri su vam savjeti uvijek pri ruci – kao praktičan priručnik – kako biste izbjegli izblijedjele boje, loše mirise, mrlje od kečapa, zagađivače, moljce, izgužvanu putnu odjeću i druge razdražujuće trenutke.

Gorenje se nada da ćete uživati u Oopsu.