Februar 2018 Ako se poruka ne prikaže, otvorite u pretraživaču.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Gorenje svojom #simplyfans kampanjom ujedinilo rukometne navijače širom Evrope
 
 

Evropsko rukometno prvenstvo EHF EURO 2018 za muškarce se završilo u nedjelju, 28.januara, pobjedom Španije koja je osvojila titulu Evropskog prvaka. Međutim, vjerujemo da smo svi mi pobjednici, svi koji smo zajedno navijali za sport. Hvala vam što ste bili dio #simplyfans pokreta.

Sa našom nagradnom igrom duh #simplyfans je stigao do 900 navijača širom jadranske regije, te brojnih drugih. Navijali smo sa vama, skakali smo sa vama, pripremali smo jednostavne obroke za vas i pobrinuli se za prljavo posuđe nakon istih.

Pozivamo vas da pogledate video sa najuzbudljivijim detaljima sa prvenstva, možda pronađete sebe ili svoje prijatelje.

Da li ste učestvovali u nagradnom natjecanju sa navijačkom pjesmom? Zanima li vas kako su ostali navijači navijali? Provjerite ovdje.

Da li ste primjetili naš specijalni #simplyfans frižider pored terena? Neko vrijeme je stajao i u Areni Zagreb. Pogledajte!

Prvenstvo je završeno, ali #simplyfans pokret se nastavlja. Podijelite i vi vaše simplyfans trenutke na našim društvenim mrežama, tagujte nas sa #simplyfans i #Gorenje i možda baš vi budete među sretnim dobitnicima simplyfans dresa ili rukometne lopte sa potpisom Nikole Karabatića.

Prvenstvo je završeno, ali #simplyfans pokret se nastavlja.

#Simplyfans #lifsimplified #Gorenje #navijajmozajedno

 
 
 
 
   
 
www.gorenje.ba
 
Odjava