Februar 2018 Ako se poruka ne prikaže, otvorite u pretraživaču.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Gorenje STUDIO
 
Akcijska sniženja u februaru 2018
 
 

Posjetite najbliži Gorenje STUDIO u Sarajevu, Tuzli, Mostaru, Banja Luci, Zenici ili Gorenje PRODAVNICU u Blažuju, te sa našim prostornim projektantima kreirajte i naručite svoju novu kuhinju po akcijskom sniženju 7%


Iz ovomjesečne akcijske ponude izdvajamo akcijski popust 15% na odabrane modele mikrovalnih pećnica, usisivača, malih kućanskih aparata i na svo Gorenje posuđe. Posebno izdvajamo dvije specijalne kolekcije malih kućanskih aparata Chef's collection i Baby collection.


Za sve ljubitelje dizajnerskih aparata ovo je idealna prilika da kupe istaknute Gorenje aparate dizajnirane u saradnji sa priznatim dizajnerskim imenima Philippe Starck i Ora-Ïto po nevjerovatnom akcijskom sniženju 10% za istovremenu kupovinu dva aparata iz "Starck" i "Ora-Ito" kolekcije i 20% na treći proizvod iz kolekcije u slučaju istovremene kupovine.


U svim Gorenje STUDIJIMA i Gorenje PRODAVNICI Blažuj pored akcijskih popusta, odobravamo i gotovinski popust -5%, a omogućeno je i kreditiranje penzionera do 12 rata putem PIO/MIO zavoda, te kupovina na rate korištenjem shopping kartica poslovnih banaka.


#Gorenje #lifsimplified #GorenjeAkcija #GorenjeSTUDIO

 
 
Gorenje Internet prodavnica
 
Za one koji više vole kupovati iz udobnosti svojih domova Gorenje je omogućilo i kupovnu putem Internet prodavnice. Uz jednostavnu prijavu na našu Internet prodavnicu možete brzo i sigurno kupiti vaš novi Gorenje aparat uz sve pogodnosti kao što su kupovina na rate, plaćanje pouzećem, karticama ili virmanom, te besplatnu dostavu u cijeloj Bosni i Hercegovini. Našu kompletnu akcijsku ponudu potražite na našoj stranici.
 
Sva akcijska sniženja
 
 
 
 
   
 
www.gorenje.ba
 
Odjava