Mart 2018 Ako se poruka ne prikaže, otvorite u pretraživaču.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Gorenje STUDIO
 
Akcijska sniženja u martu 2018
 
 

Posjetite najbliži Gorenje STUDIO u Sarajevu, Tuzli, Mostaru, Banja Luci, Zenici ili Gorenje PRODAVNICU u Blažuju i iskoristite akcijsko sniženje 10% na sve aparate iz Beauty Collection.

 

Iz ovomjesečne akcijske ponude izdvajamo i akcijski popust 8% na sve Gorenje kuhinje


U svim Gorenje STUDIJIMA i Gorenje PRODAVNICI Blažuj pored akcijskih popusta, odobravamo i gotovinski popust -5%, a omogućeno je i kreditiranje penzionera do 12 rata putem PIO/MIO zavoda, te kupovina na rate korištenjem shopping kartica poslovnih banaka.


#Gorenje #LifeSimplified #GorenjeAkcija #GorenjeSTUDIO #GorenjeBeautyCollection

 
 
Gorenje obradovalo dame u Sarajevu, Tuzli, Mostaru i Banja Luci
 
Gorenje je povodom 8.marta Međunarodnog dana žena u četiri bosanskohercegovačka grada: Sarajevu, Tuzli, Mostaru i Banja Luci iznenadilo sve dame sa besplatnom vožnjom na najfrekfentnijim linijama javnog gradskog saobraćaja. Najsretnije dame osim besplatne vožnje, bile su u prilici taj dan osvojiti i vrijedne Gorenje poklone iz Beauty kolekcije aparta. Kako je protekla promocija u Banja Luci pogledajte u videu.
 
Pogledaj video
 
 
Kupovina putem Gorenje Internet prodavnice
 

Ukoliko i vi želite neki od Gorenje Beauty Collection aparata možete ga naručiti po akcijskom sniženju u našoj Internet prodavnici. Uz jednostavnu prijavu na našu Internet prodavnicu možete brzo i sigurno kupiti vaš novi Gorenje aparat uz sve pogodnosti kao što su kupovina na rate, plaćanje pouzećem, karticama ili virmanom, te besplatnu dostavu u cijeloj Bosni i Hercegovini. Našu kompletnu akcijsku ponudu potražite na našoj stranici.

 
Sva akcijska sniženja
 
 
 
 
   
 
www.gorenje.ba
 
Odjava