April 2018 Ako se poruka ne prikaže, otvorite u pretraživaču.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Gorenje STUDIO
 
Proljetna aprilska akcijska sniženja u Gorenje STUDIJIMA!
 
 

Proljeće je idealno vrijeme za preuređivanje vaše kuhinje i opremanje novim kuhinjskim aparatima. Stoga smo pripremili izuzetna akcijska sniženja za sva velika proljetna spremanja.


U svim Gorenje STUDIJIMA i Gorenje PRODAVNICI Blažuj pored akcijskih popusta, odobravamo i gotovinski popust 5%, a omogućeno je i kreditiranje penzionera do 12 rata putem PIO/MIO zavoda, te kupovina na rate korištenjem shopping kartica poslovnih banaka.


#Gorenje #LifeSimplified #GorenjeAkcija #GorenjeSTUDIO

 
Iz mjesečne aprilske akcije izdvajamo:
 
 
Uz svaku kupljenu mašinu za pranje posuđa, na poklon dobijate Gorenje usisivač!
 

Uz svaku kupljenu mašinu za pranje posuđa u aprilu u Gorenje STUDIJIMA i Gorenje PRODAVNICI Blažuj na poklon dobijate usisivač VC1411CXW. Vrijednost poklon usisivača 105,00 KM.

 
Pogledajte našu ponudu
 
 
Akcijski popusti na odabrane modele samostojećih štednjaka do 10%!
 
Odabrani modeli Gorenje samostojećih štednjaka na akcijskom sniženju do 10%.
 
Pogledajte našu ponudu
 
 
Poklon ventilator za kupatilo uz kupovinu odabranih modela Gorenje bojlera!
 
Za kupovinu odabranih modela Gorenje bojlera na poklon dobijate ventilator za kupatilo u vrijednosti od 30 do 48 KM u zavisnosti od modela bojlera.
 
Pogledajte našu ponudu
 
 
Odabrani ugradbeni setovi pećnica+ploča za kuhanje sniženi do 13%!
 
U ovom mjesecu odabrani ugradbeni setovi pećnica + ploča za kuhanje sniženi od 7 do 13%! Pronađite svoj idealni set i uštedite i do 290 KM!
 
Pogledajte našu ponudu
 
 
Akcijska sniženja za odabrane mikrovalne pećnice, usisivače, male kućanske aparate i Gorenje posuđe!
 
U ovom mjesecu iskoristite akcijski popust 20% na odabrane modele Gorenje mikrovalnih pećnica, usisivača i svo Gorenje posuđe. Također, odabrani modeli malih kućanskih aparata na akcijskom sniženju 15%.
 
Pogledajte našu ponudu
 
 
Kupovina putem Gorenje Internet prodavnice
 

Ukoliko više volite kupovati iz udobnosti svoga doma po akcijskom sniženju, možete kupiti željene aparate u našoj Internet prodavnici. Uz jednostavnu prijavu na našu Internet prodavnicu možete brzo i sigurno kupiti vaš novi Gorenje aparat uz sve pogodnosti kao što su kupovina na rate, plaćanje pouzećem, karticama ili virmanom, te besplatnu dostavu u cijeloj Bosni i Hercegovini. Našu kompletnu akcijsku ponudu potražite na našoj stranici.

 
Sva akcijska sniženja
 
 
 
 
   
 
www.gorenje.ba
 
Odjava