70 godina Gorenja - Gorenje
zatvori
...
DIO TRADICIJE. DIO PORODICE.VEĆ 70 GODINA
1

Svakog dana pazimo da dan protiće bez problema.

Iz generacije u generaciju, već 70 godina, Gorenje kućanski aparati dio su porodične tradicije. Kao brend, živimo u srcu vašeg doma i svakodnevno smo s vama. Stoga je naša misija pojednostaviti svakodnevne poslove kako bi vam život bio manje kompliciran i ugodniji. Mi smo pored vas u važnim životnim prekretnicama i u svakodnevnim trenucima kada je malo problema za riješiti. Tako se možete fokusirati na ljude koji vas čine srećnim i koje volite, kao i  na stvari u kojim uživate.

Pojednostavite život. Uživajte u njemu.

Povežite se sa pričom.

Neki trenuci probude najbolje uspomene. Podsjećaju nas na porodične priče koje ste i vi doživjeli sa nama.
Mladi ljudi stvaraju svoj svijet, posvećen njihovim očekivanjima i željama. Kao i vrijednosti koje prelaze s generacije na generaciju.

Zašto odabrati Gorenje?

Širok izbor Širok izbor
Pristupačna kvaliteta Pristupačna kvaliteta
Korisne prednosti Korisne prednosti
Udobnost bezbrižnosti. Udobnost bezbrižnosti.
Podrška korisnicima Podrška korisnicima

Širok izbor

Istražite inovativne velike i male kućanske aparate koji vam pojednostavljuju život. Doživite inspiraciju dizajnerskim kolekcijama aparata sa prepoznatljivom jednostavnošću Simplicity, Classico ili  linije koje potpisuju svjetski poznati dizajneri Ora-Ïto.

Pristupačna kvaliteta

Kućanski aparati Gorenje su izdržljivi, efikasni i ekonomični. Oni pružaju odličan kvalitet i moderan dizajn po povoljnoj cijeni. Pouzdajte se u priznati i nagrađivani dizajn na globalnom tržištu.

Korisne prednosti

Kad odaberete Gorenje aparat, odabirate zaista jednostavnu, pouzdanu i efikasnu tehnologiju izgrađenu prema vašim potrebama. Odlučite živjeti zdravo, odlučite uvijek očekivati vrhunske rezultate, uživati u fleksibilnosti i uputama do rezultata. Vaša je odluka  pojednostaviti  zadatke, od najmanjih svakodnevnih trenutaka do najvećih životnih događaja.

Udobnost bezbrižnosti.

Uživajte u petogodišnjoj bezuslovnoj garanciji za velike kućanske aparate i dobro organizovanoj servisnoj mreži obučenih stručnjaka. Pružamo brzi odgovor - prvi kontakt sa kupcem u roku od 24 sata po prijavi problema - na raspolaganju su originalni rezervni dijelovi i oprema. Servisnu podršku dobijate i nakon isteka 5-godišnjeg garantnog roka.

Podrška korisnicima

Osiguravamo vam udobno naručivanje servisa ili originalnih rezervnih dijelova: 24/6 i jedinstveni broj za sve korisnike: Pozivi centar  033 755 600.  Ovdje možete pronaći odgovore na najčešće postavljana pitanja.

Upoznajte porodicu Gorenjak.

Tri generacije koje žive pod istim krovom, dijele uspomene i oslanjaju se na Gorenje.