Black Friday - Gorenje
zatvori
...
IZUZETNO NEOBIČAN PONEDJELJAK.Ugrabite neobično fantastičnu ponudu za kupovinu kućanskih aparata.
1

Ponekad je “neobičnost” ono što olakšava vaš život. Zato nemojte propustiti neobičan novembar i Cyber Monday sa fantastičnom ponudom!

U novembru možete kupiti odabrane velike i male kućanske aparate po nevjerovatnoj cijeni – snižene i do 35%*!

Sada je savršeno vrijeme da osvježite svoju kuhinju i modernizujete svoj dom uz pomoć korisnih Gorenje aparata koji pojednostavljuju svakodnevne kućne poslove, štede vam vrijeme i pošteđuju vas napora. Neka aparati urade posao za vas, a vi uživajte u slobodnom vremenu!

Pogledajte ekskluzivne Black Friday i Cyber Monday novembarkse artikle

Akcijski popust 30% na odabrane artikle u ponudi!

*Akcijska cijena prikazana sa obračunatim akcijskim popustom 30%. U Gorenje STUDIJIMA i Gorenje PRODAVNICI Blažuj odobravamo i 5% popusta za gotovinsko plaćanje.

NAPOMENA: Za kupovine u periodu od 27-30.11.2020.

Akcijski popust 22% na odabrane artikle u ponudi!

*Akcijska cijena prikazana sa obračunatim akcijskim popustom 22%. U Gorenje STUDIJIMA i Gorenje PRODAVNICI Blažuj odobravamo i 5% popusta za gotovinsko plaćanje.

NAPOMENA: Za kupovine u periodu od 27-30.11.2020.

Akcijski popust 20% na odabrane artikle u ponudi!

*Akcijska cijena prikazana sa obračunatim akcijskim popustom 20%. U Gorenje STUDIJIMA i Gorenje PRODAVNICI Blažuj odobravamo i 5% popusta za gotovinsko plaćanje.

NAPOMENA: Za kupovine u periodu od 27-30.11.2020.

Odaberite svoje favorite sa popustom i do 35%*.

*Akcijski popust maksimalno 30% i 5% popusta za gotovinsko plaćanje. 

Pratite nas na Facebook-u i Instagram-u u novembru i aktivnosti naših Black Friday i Cyber Monday influensera, koji će objaviti posebne PROMO KODOVE za dodatni popust od 5% prilikom kupovine u Gorenje Internet prodavnici. PROMO KOD važi do kraja akcijskog perioda 30.11.2020 godine.