5 načina da dobijete dodatni prostor u prostoriji za održavanje rublja - Gorenje

5 načina da dobijete dodatni prostor u prostoriji za održavanje rublja

DOM SIMPLIFIED
24.9.2018

Obično je prostor limitiran za prostor u kojem održavate svoje rublje, ali mi imamo neke ideje kako da maksimalno iskoristite svaki ćošak i prostor.

1. Provjerite šta je dostupno. Uzmite tačne mjere raspoloživog prostora kako biste bili sigirni da ćete kupiti mašinu za pranje i/ili mašinu za sušenje rublja koja će odgovarati prostoru. Na svu sreću, postoje brojni uski modeli koji dolaze sa čak velikim kapacitetima punjenja, tako da ograničeni prostor ne znači da ćete morati prati češće.

2. Vertikalni prostor. Maksimizirajte prostor tako što ćete staviti mašinu za sušenje na mašinu za pranje rublja. Ubacite i stepenastu policu, koja je visoka i uska i koja neće zauzeti puno prostora.

3. Ubacite radnu površinu. Ukoliko su mašina za pranje i sušenje postavljene jedna do druge, možete na njih staviti radnu ploču kako biste kreirali radni prostor za slaganje rublja. Možete također ubaciti i nekoliko stilskih korpi ili kutija kako biste dobili dodatni prostor za smještanje stvari i manjih predmeta.

4. Koristite rešetku koja se postavlja na vrata. Objesite je na unutršnjoj strani vaše prostorije za rublje i tako ćete dobiti dodatni prostor za smještanje rublja i drugih predmeta za čišćenje.

5. Objesite stalak za peglanje. Naslanjanje na zid stalka za peglanje ponekad i nije najpraktičnije rješenje, posebno ako imate manju djecu ili kućnog ljubimca. Zašto ga onda jednostavno ne objesite na unutrašnjoj strani vrata ormara umjesto toga? Potrebno je samo da zašarafite dva nosača i eto ga - stalak za peglanje više nije na vidiku a opet vam je pri ruci!

Gorenje WaveActive mašine za pranje rublja su napravljene da urade sav prljavi posao na efikasan, jednostavan i ekološki način.

WaveActive karakteristike sadrže ove savremene tehnologije pranja i čišćenja:

  • Jedinstveno dizajnirani bubanj sa specijalnim valovitim 3D rebrima za najnježniji tretman tkanina
  • IonTech koji koristi snagu jona, kako bi se omogućili optimalni rezultati pranja
  • SteamTech za efikasno namakanje i razbijanje tvrdokornih mrlja i zaprljanja

Možda biste željeli pročitati: