Da li kućanski aparati mogu da odgovaraju vašem stilu? - Gorenje

Da li kućanski aparati mogu da odgovaraju vašem stilu?

DOM SIMPLIFIED
22.11.2018

Odgovor je da! Jer vaši kućanski aparati ne moraju da budu bijeli. Šta god da volite, bilo to glamur, minimalizam ili življe boje, možete odabrati mašine za pranje, sušenje rublja, frižidere i sl. u bojama koji će savršeno odgovarati vašem uređenju doma i vašoj ličnosti.

1. Za odvažne: Ukoliko želite da oživite svoj prostor, odlučite se za crvenu, pošto je topla, energična i pozitivna boja. Crveni frižider, mašina za pranje ili sušenje rublja će vas napuniti energijom bez obzira na sve. Ukoliko je crveno na crveno previše za vas, uvijek možete ublažiti sve sa nijansama zelene boje.

2. Za glamurozne: Simbol glamura, gracioznosti i elegancije, boja srebra će svaki prostor pretvoriti da izgleda sofisticirano. Ona obogaćuje drvene elemente i savršeno nadopunjuje pastelne tonove kao i tamne i svijetle tonove.

 

3. Za minimaliste: Crna je uvijek elegantna i trendi. Ukoliko volite minimalistički stil, aparati u crnoj boji u kombinaciji sa bijelim namještajem i jednostavnim čistim linijama će biti prava stvar za vas. Crno i bijelo je previše hladno za vas? Kombinirajte ih sa drvenim elementima za toplinu ambijenta.

4. Za tradicionaliste: Nema ništa loše u tradicionalnom pristupu. Bijela mašina za pranje je znak jednostavnosti i svježine i može se bez napadnosti postaviti bilo gdje u prostoru.

Pomiješajte i uskladite

Gorenje Colour Collection nudi širok asortiman aparata u boji za hlađenje, pranje i sušenje rublja. Svi aparati nude izuzetno iskustvo i napravljeni su da štede vrijeme, energiju i vodu. Povrh svega, oni su presvučeni u najljepše boje!

Možda biste željeli pročitati: