Kako kupiti odgovarajuću mašinu za pranje rublja? - Gorenje

Kako kupiti odgovarajuću mašinu za pranje rublja?

DOM SIMPLIFIED
23.8.2018

Nisu sve mašine za pranje napravljene da budu iste. Prava mašina za pranje rublja će olakšati vaš život i pružiti najbolju vrijednost za investirani novac. Kako bismo vam pomogli da nađete najbolju mašinu za sebe, napravili smo ovaj jednostavan vodič:

Koliko prostora imate za mašinu za pranje rublja? Prije nego kupite mašinu za pranje rublja, važno je da znate gdje ćete je smjestiti. Ukoliko ćete mašinu staviti u neki uzak prostor, možda biste trebali da razmislite o uskim modelima koji zauzimaju 43 cm dubine.

Koliko obično rublja perete tokom sedmice? Ukoliko obično perete veće količine rublja razmislite u investiranje u neku mašinu za pranje rublja koja može da pere do 10 kg rublja u jednom punjenju. Ukoliko perete samo nekoliko stvari, onda će vam više odgovarati mašina sa manjim kapacitetom od 6 kg.

Koliko je obično zaprljano vaše rublje koje perete? Ukoliko trebate dodatnu pomoć sa tvrdokornim mrljama, potražite mašinu za pranje rublja sa specijalnim programom za uklanjanje mrlja. Tehnologija Ion je dokazano veoma efikasan način da se otklone mrlje čak i pri nižim temperaturama bez dodavanja hemikalija.

Da li ste vi ili članovi vaše porodice skloni alergijama? Određeni modeli mašina imaju programe koji koriste više temperature i dodatno ispiranje kako bi se efikasnije uklonili alergeni i kako bi zaštitili osjetljivu kožu.

Koliko mrzite peglanje? Mašine za pranje sa programom pare mogu omekšati vlakna, što značajno smanjuje nabore i minimizira vrijeme potrebno za peglanje. Dodatno: para smanjuje alergene i uklanja bakterije.

Još uvijek ne možete da odlučite? Anna, naša virtuelna prodajna asistentica će rado pomoći! Možete razgovarati sa njom na ovom linku.

Život je komplikovan. Učinimo održavanje rublja jednostavnim.

Nove Gorenje WaveActive mašine za pranje i sušenje rublja kombinuju novu tehnologiju sa jednostavnošću u radu i visokom energetskom učinkovitošću.

Njihov jedinstveni WaveActive bubanj sa specijalnim valovitim 3D rebrima omekšava vlakna, kako bi omogućila savršeno čisto i osušeno rublje koje skoro da ne zahtijeva peglanje. Sada svoje vrijeme možete posvetiti stvarima koje su vam zaista važne.


Možda biste željeli pročitati: