5 načina pranja sa parom koji će olakšati vaš život - Gorenje

5 načina pranja sa parom koji će olakšati vaš život

KUĆNE OBAVEZE SIMPLIFIED
17.7.2019

Znamo da pranje rublja se ne nalazi na vrhu vaše liste prioriteta, ali programi sa parom mogu biti od pomoći! Evo kako pranje sa programima sa parom mogu učiniti poslove pranja rublja jednostavnijim:

1. Manje peglanja. Ukoliko peglanje nije vaš omiljeni zadatak, obožavat ćete programe sa parom! Oni će smanjiti nabore i pobrinuti se da odjeća bude manje pogužvana i bez peglanja. Samo nemojte da zaboravite da izvadite odjeću iz mašine odmah po završetku pranja.

2. Eliminiše neprijatne mirise. Mašine za pranje sa programima pranja s aparom mogu odstraniti neprijatne miriste efikasnije u poređenju sa standardnim mašinama za pranje, a pri tome su i dalje nježne prema tkaninama.

3. Štedite novac na omkešivačima. Ko još ne voli da štedi novac? Sa dodatnim tretmanom pare, vaša odjeća će biti mekana i nećete morati koristiti omekšivače.

4. Manje bakterija i alergena. Para ima visoku temperaturu koja će se pobrinuti da se ukolne sva zaprljanja još efikasnije. Pošto se tkanina ne natapa u toploj vodi kao što bi to bio slučaj pri ciklusu sa standardnom  visokom temperaturom, njena svojstva ostaju ista i ne oštećuju se.

5. Osvježavanje odjeće. Ponekad je vaša odjeća stvarno čista, ali joj je potrebno osvježavanje: naprimjer jakna nakon što ste bili u restoranu sa puno ljudi. Specijalni programi sa parom mogu vam uštediti na nošenju odjeće u čistionice čak i najosjetljivijih tkanina u samo 30 minuta bez dodatnih hemikalija.

Gorenje WaveActive mašine za pranje rublj su napravljene da sav prljavi posao završe na efikasan, jednostavan i ekološki prihvatljiv način.

WaveActive karakteristike pranja donose savremenu tehnologiju pranja:

  • Jedinstveno dizajnirani bubanj sa specijalnim valovitim 3D rebrom za najnježniji tretman tkanina
  • IonTech koji koristi jone, i tako omogućava optimalne rezultate pranja
  • SteamTech efikasno namakanje i razbijanje zaprljanja

Možda biste željeli pročitati: