3 iznenađujuća načina kako da očistite igračke - Gorenje

3 iznenađujuća načina da očistite igračke

PORODICA SIMPLIFIED
15.2.2018

Nevjerovatan je nered koji djeca mogu da naprave. Evo tri neočekivana heroja, koja će vam pomoći da njihove igračke očistite u kratkom vremenu.

  1. Mašina za pranje rublja. Svi smo navikli da peremo plišane igračke, ali da li ste znali, da možete također prati Lego kocke? Stavite ih u jastušnicu, zatvorite (čvrsto!) i operite ih koristeći neki nježni ciklus pranja. Dodajte i nekoliko peškira ili pokrivača kako biste smanjili vibracije.

  2. Parna pećnica. Možete koristiti parnu pećnicu da sterilizirate bočicu za bebe i igračke. Alternativno, možete koristiti Gorenje Baby multipraktik, koji koristi paru za pripremu hrane za bebe. 

  3. Mašina za pranje posuđa. Možete prati plastične igračke i plastično posuđe u mašini za pranje posuđa. Samo se pobrinite da ih stavite u gornju korpu i da koristite neki nježni program pranja. Otvorite vrata mašine za pranje posuđa nakon završetka pranja kako bi se igračke kompletno osušile. Ili još bolje, pustite da TotalDry funkcija obavi svoj posao.


Potpuno kvalifikovane da urade posao umjesto vas. 

Nove Gorenje mašine za pranje posuđa su inspirisane modernim životnim stilom. Dovoljno fleksibilne da se nose sa svakim zadatkom, kreirane su sa svakodnevnom dinamikom na umu. Potpuno se prilagođavaju svakodnevnim potrebama, nudeći brojne funkcije i potpuno prilagodljivom unutrašnjošću. Mnogobrojne funkcije će vam pružiti više vremena za važnije stvai u životu.

Možda biste željeli pročitati: