5 jednostavnih ideja za Valentinovo - Gorenje

5 jednostavnih ideja za Valentinovo

PORODICA SIMPLIFIED
18.1.2019
Da li ste već nešto planirali za Valentinovo? Ne? Razmislite još jednom? Uvijek je dobra ideja uraditi nešto lijepo za nekoga koga volite!
 
Doručak u krevetu. Šta je bolji početak dana od dobro planiranog iznenađenja odmah ujutro? Išunjajte se iz kreveta ujutro, kako biste pripremili svježe cijeđeni sok od narandže ili limunadu, šoljicu kafe, dodajte vafl sa medom i jagodama i sve ste spremili. Nježno probudite dragu osobu i savršen početak novog dana je zagarantovan.
 
Ljubavne poruke. Da li se sječate svojih prvih dana od kada ste skupa? Leptirića u stomaku i vaš inbox pun poruka kojima se izražava nježnost. Zašto ne oživjeti te dane i ostaviti ljubavnu poruku ili dvije, tri za svog partnera po kući? Trebate neku inspiraciju? Možda: "Moje omiljeno mjesto je u tvom zagrljaju", "Nasmijavaš me čak i kada ne želim da se smijem" ili jednostavno "Hvala ti za tvoju ljubav".
 
 

Obavite njihove kućanske obaveze barem za taj dan. Ili za tu sedmicu ;) Osim ako vaš partner ne obožava da pere posuđe, rublje ili pere auto, obavljanje nekog zamornog posla umjesto njih je lijep način da se nekome pokaže da ga cijenite. Možete također zatražiti i pomoć svoje djece da pomognu da svojoj majci ili ocu omoguće neko dodatno slobodno vrijeme.

Romantična večera kod kuće. Ovo je stara, ali definitivno zlatna ideja! Pronađite dobar recept (možete potražiti i ovdje: LINK) i pripremite savršenu večeru. Ne mora biti nešto komplikovano. Za finalni ugođaj, prigušite svjetla, upalite svijeće i pustite listu sa omiljenom romantičnom muzikom.

Riječi. Istina je da najčešće djela govore glasnije nego riječi, ali ponekad naši najdraži žele da čuju koliko ih volite. Recite joj koliko vam ona znači ili koliko je on važan u vašem životu. Nemojte nikada propustiti priliku da svom partneru kažete koliko ga istinski nosite u svom srcu.

Delikatni izvor zdravlja i okusa: ugradbene parne pećnice

Gorenje kombinovana parna pećnica donosi sve u jednom: toplotu, paru i sous-vide. Ukoliko želite da vaša hrana bude super ukusna, puna vitamina, minerala i hranjljivih sastojaka, sa finom teksturom, onda je ovo pećnica za vas.

Možda biste željeli pročitati: