Gorenje svečano predstavilo novu generaciju WaveActive mašina za pranje i sušenje rublja u Bosni i Hercegovini - Gorenje
Srijeda, 7. novembar 2018

Svečanim programom u prelijepom ambijentu restorana „Stara Ada“ u Banjaluci, Gorenje je svojim poslovnim partnerima predstavilo novu generaciju mašina za pranje i sušenje rublja Gorenje WaveActive. Tim povodom u Banjaluci prisutnim zvanicama se obratio i generalni direktor Gorenje Commerce d.o.o. gdin. Robert Polšak: „Gorenje je oduvijek bilo prepoznatljivo po svom jedinstvenom dizajnu i aparatima koji našim kupcima donose jednostavnost i olakšavaju život i kućne poslove. Nova generacija mašina za pranje i sušenje je samo nastavak te prakse i još jedan dokaz našeg slogana LifeSimplified. Zahvaljujem se svim poslovnim partnerima koji doprinosite da nova generacija bude dostupna i adekvatno predstavljena na tržištu Bosne i Hercegovine, te vam želim uspješan nastavak prodaje aparata iz nove generacije“.

Poslije obraćanja generalnog direktora, upriličena je i interaktivna prezentacija najvažnijih karakteristika aparata iz nove generacije koju je prezentirao direktor produktnog marketinga u Gorenje d.d. gdin. Miro Košutnik i voditeljica programa Verica Kalaba. Prisutni gosti su imali priliku bolje se upoznati sa karakteristikama valovitog bubnja nove WaveActive generacije, IonTech i SteamTech funkcijama. Tom prilikom gdin. Miro Košutnik je izjavio: „Ponosi smo na lansiranje high-tech generacije mašina za pranje i sušenje rublja. Savršen dizajn, savršena tehnologija i programi za dodatnu učinkovitost. Ono što je također važno jeste da novi aparati donose izuzetno jednostavno upravljanje.

Nakon zvanične prezentacije aparata uslijedila je i večera, a Gorenje je pripremilo i raznovrstan zabavni program koji su upotpunili nastupi plesne grupe „Habanera“ iz Banja Luke, muzički dio programa koji su izveli „Rock simfonija“ iz Banja Luke i Marko Louis i „St. Louis Band“, a za puno smijeha u pauzama između nastupa dva muzička benda i za val dobrog raspoloženja bio je zaslužan jedn od naboljih regionalnih stand-up komičara Peđa Bajović.

Kako je sve izgledalo pogledajte u našoj galeriji fotografija.