Mali kućanski aparati, mikrovale pećnice i usisivači - Gorenje
zatvori
...

Akcijski popusti u maju!

Akcijski popust 30% na odabrane modele malih kućanskih aparata!

*Akcijske cijene prikazane sa obračunatim akcijskim popustom 30%. U Gorenje STUDIJIMA i Gorenje PRODAVNICI Blažuj odobravamo i gotovinski popust 5%!

Akcijski popust 25% na odabrane modele malih kućanskih aparata!

*Akcijske cijene prikazane sa obračunatim akcijskim popustom 25%. U Gorenje STUDIJIMA i Gorenje PRODAVNICI Blažuj odobravamo i gotovinski popust 5%!

Akcijski popust 20% na odabrane modele usisivača!

*Akcijske cijene prikazane sa obračunatim akcijskim popustom 20%. U Gorenje STUDIJIMA i Gorenje PRODAVNICI Blažuj odobravamo i gotovinski popust 5%!

Akcijski popust 15% na sve male kućanske aparate u ponudi!

*Akcijske cijene prikazane sa obračunatim akcijskim popustom 15%. U Gorenje STUDIJIMA i Gorenje PRODAVNICI Blažuj odobravamo i gotovinski popust 5%!

KR1800SDP Kontaktni gril 130,00 KM Jednostavno pečenje / Nivoi temperature: 4 / Promjenjive ploče s obje strane

Akcijski popust 12% na sve ostale usisivače u ponudi!

*Akcijske cijene prikazane sa obračunatim akcijskim popustom 12%. U Gorenje STUDIJIMA i Gorenje PRODAVNICI Blažuj odobravamo i gotovinski popust 5%!

Akcijski popust 11% na sve samostojeće mikrovalne pećnice u ponudi!

*Akcijske cijene prikazane sa obračunatim akcijskim popustom 11%. U Gorenje STUDIJIMA i Gorenje PRODAVNICI Blažuj odobravamo i gotovinski popust 5%!

Akcijski popust 10% na Gorenje posuđe!

*Akcijske cijene prikazane sa obračunatim akcijskim popustom 10%. U Gorenje STUDIJIMA i Gorenje PRODAVNICI Blažuj odobravamo i gotovinski popust 5%!

Posjetite nas: