Akcije do isteka zalihe - Gorenje
zatvori
...
Akcijska sniženja do isteka zalihe!U Gorenje STUDIJIMA i Gorenje Internet prodavnici.
1

Akcije do isteka zalihe

Akcijska sniženja u Gorenje STUDIJIMA i Gorenje Internet prodavnici do isteka zaliha!

U periodu od 20.7. do 31.7.2020 godine ili do isteka zalihe iskoristite priliku da kupite odabrane artikle po izuzetnim akcijskim sniženjima.

Akcijsko sniženje 35% na posljednje artikle u Gorenje STUDIJIMA i Gorenje Internet prodavnici za parni sterilizator ST550BY!

*Akcijska cijena prikazana sa obračunatim akcijskim popustom 35%. U Gorenje STUDIJIMA i Gorenje PRODAVNICI Blažuj odobravamo i 5% popusta za gotovinsko plaćanje.

Akcijsko sniženje 30% na posljednje artikle u Gorenje STUDIJIMA i Gorenje Internet prodavnici za prečišćivač zraka OPTIAIR203M!

*Akcijska cijena prikazana sa obračunatim akcijskim popustom 30%. U Gorenje STUDIJIMA i Gorenje PRODAVNICI Blažuj odobravamo i 5% popusta za gotovinsko plaćanje.

**Prema Odluci o dopuni akcijske prodaje za period od 24.7.2020. broj: 01-2/377/20 od 23.7.2020 godine

Akcijsko sniženje 25% na posljednje artikle u Gorenje STUDIJIMA i Gorenje Internet prodavnici za indukcijsku ploču za kuhanje IT40SC!

*Akcijska cijena prikazana sa obračunatim akcijskim popustom 25%. U Gorenje STUDIJIMA i Gorenje PRODAVNICI Blažuj odobravamo i 5% popusta za gotovinsko plaćanje.

Akcijsko sniženje 15% na posljednje artikle u Gorenje STUDIJIMA i Gorenje Internet prodavnici za frižider RF4161ANW!

*Akcijska cijena prikazana sa obračunatim akcijskim popustom 15%. U Gorenje STUDIJIMA i Gorenje PRODAVNICI Blažuj odobravamo i 5% popusta za gotovinsko plaćanje.

Posjetite nas: