Prečišćivač zraka - Gorenje
zatvori
...
OPTIAIR203M PREČIŠĆIVAČ ZRAKASA HEPA FILTEROM
1

Prečišćivač zraka

Akcijski popust 30% na prečišćivač zraka OptiAir203M!

*Akcijska cijena prikazana sa obračunatim akcijskim popustom 30%. U Gorenje STUDIJIMA i Gorenje PRODAVNICI Blažuj odobravamo i 5% gotovinskog popusta.

**Prema Odluci o dopuni akcijske prodaje za period od 24.7.2020. broj: 01-2/377/20 od 23.7.2020 godine

Karakteristike:

3U1 sistem filtriranja

Predfilter, HEPA filter i filter sa aktivnim ugljenom
Zamjenjivi 3u1 filter dolazi s predfilterom, HEPA filterom i filterom aktivnog ugljena, koji sadrži najnoviju tehnologiju pročišćavanja. Aktivni ugljen uklanja prašinu, sitne čestice i neugodne mirise.

Jonska tehnologija

Osjetite više energije
Tehnologija jona otpušta negativno naelektrisane jone u zrak. Oni su neophodni za ćelijski metabolizam i ostale vitalne funkcije. Efikasan sistem filtriranja odstranjuje polen, mirise, dim i prašinu, obezbjeđujući uvijek svjež i čist zrak u zatvorenoj prostoriji.

Optimalno prečišćavanje zraka

Za prostorije do 20 m2
Uživajte u osvježenom i energetski obogaćenom zraku u svom domu ili uredu. Prečišćivač zraka je savršen izbor za prostorije do 20 m2. Veoma se jednostavno pomijera u zatvorenim prostorijama i poboljšava kvalitetu zraka, tamo gdje je to potrebno.

Tihi rad

Tiše i od šapata
Rad prečišćivača zraka je tiši i od šapata i neće vas ometati, kada radi na nižim brzinama ventilatora. Sa razinom buke od samo 25 dB on čisti zrak za lakše disanje i spavanje. Idealan je za spavaće sobe i dječije sobe.

Akcijski popust 12% na odvlaživač zraka D20M u novembru!

*Akcijska cijena prikazana sa obračunatim akcijskim popustom 12%. U Gorenje STUDIJIMA i Gorenje PRODAVNICI Blažuj odobravamo i 5% gotovinskog popusta.

Akcijski popust 20% na ovlaživač zraka H40W u novembru!

*Akcijska cijena prikazana sa obračunatim akcijskim popustom 20%. U Gorenje STUDIJIMA i Gorenje PRODAVNICI Blažuj odobravamo i 5% gotovinskog popusta.

Posjetite nas: