Prijava za poklon - Gorenje
zatvori
...
GORENJE POKLON UZ KUPOVINUUz kupljeni akcijski model mašine za pranje posuđa SmartFlex, poklanjamo sendvič toster SM701L! Akcija važi od 3.5. do 30.6.2019 godine za kupovine realizovane u Bosni i Hercegovini.
1

Prijava za poklon

U periodu od 3.5. do 30.6.2019. nagrađujemo kupce akcijskih modela SmartFlex mašina za pranje posuđa u Bosni i Hercegovini sa POKLON aparatom: sendvič toster SM701L. Vrijednost poklona u maloprodaji 47,00 KM. Za preuzimanje poklona po akciji "POKLON UZ KUPOVINU" potrebno je da popunite obrazac na ovoj stranici ili putem našeg POZIVNOG Centra i mi ćemo Vas obavijestiti kada je Vaš poklon spreman za preuzimanje na adresi Gorenje STUDIJA koji Vam najviše odgovara za preuzimanje u roku od 30 dana od prijave podataka. Za preuzimanje poklona potrebno je da kolegama u našim Gorenje STUDIJIMA pokažete na uvid validan i prijavljeni fiskalni račun, kojim potvrđujete kupovinu akcijskog modela Gorenje mašine za pranje posuđa SmartFlex u toku navedenog akcijskog perioda.

PRIJAVNI OBRAZAC ZA PREUZIMANJE POKLONA PO AKCIJSKOJ KUPOVINI:

Priložite fajl _form/fileup/wait

Akcijski aparati SmartFlex mašina za pranje posuđa

SM701I Mini gril 47,00 KM *POKLON Snaga grijača (min-max): 700 W / Jednostavno pečenje

Korisne funkcije:

TotalDry

Uvijek savršeno suho posuđe
Po završetku ciklusa pranja, vrata mašine za pranje posuđa se automatski otvaraju kako bi višak pare izašao van. Istovremeno u mašinu ulazi svjež zrak što omogućava da je oprano posuđe (pogotovo plastično) u potpunosti osušeno. Odlično rješenje za brzo sušenje uz malu potrošnju energije.

15min SpeedWash

Čisti brzo, da biste vi mogli usporiti
Zamislite da je ubacivanje posuđa sa večernje zabave i glavnog jela oprano u vremenu koliko je potrebno da se posluži desert. Brzi program s funkcijom SpeedWash će oprati vaše posuđe u samo 15 minuta. Idealan je za pranje velikog broja posuđa predviđenog za korištenje prilikom većeg broja gostiju u kući.

Otkrijte sve prednosti SmartFlex mašina za pranje posuđa

Posjetite nas: