Rashladni aparati - Gorenje
zatvori
...

Akcijska sniženja u februaru!

Akcijski popust 20% na odabrane modele frižidera!

*Cijene aparata prikazane sa obračunatim akcijskim popustom 20%. U Gorenje STUDIJIMA i Gorenje PRODAVNICI Blažuj odobravamo i gotovinski popust 5%.

Akcijski popust 15% na odabrane modele frižidera!

*Cijena aparata prikazana sa obračunatim akcijskim popustom 15%. U Gorenje STUDIJIMA i Gorenje PRODAVNICI Blažuj odobravamo i gotovinski popust 5%.

Akcijski popust 12% na odabrani model ugradbenog frižidera RFI4121AW!

*Cijena aparata prikazana sa obračunatim akcijskim popustom 12%. U Gorenje STUDIJIMA i Gorenje PRODAVNICI Blažuj odobravamo i gotovinski popust 5%.

Akcijski popust 12% na odabrani model škrinjeFH130W!

*Cijena aparata prikazana sa obračunatim akcijskim popustom 12%. U Gorenje STUDIJIMA i Gorenje PRODAVNICI Blažuj odobravamo i gotovinski popust 5%.

Akcijski popust 10% na odabrane modele frižidera!

*Cijene aparata prikazane sa obračunatim akcijskim popustom 10%. U Gorenje STUDIJIMA i Gorenje PRODAVNICI Blažuj odobravamo i gotovinski popust 5%.

Akcijski popust 7% na odabrani model frižidera RK4151ANW!

*Cijena aparata prikazana sa obračunatim akcijskim popustom 7%. U Gorenje STUDIJIMA i Gorenje PRODAVNICI Blažuj odobravamo i gotovinski popust 5%.

Akcijski popust 5% na odabrane modele frižidera: RK4171ANX i RK4171ANW!

*Cijene aparata prikazane sa obračunatim akcijskim popustom 5%. U Gorenje STUDIJIMA i Gorenje PRODAVNICI Blažuj odobravamo i gotovinski popust 5%.

Uz kupovinu odabranih modela frižidera: RK611PS4 i RK611PW4 na poklon dobijate kuhalo za vodu K15IY!

**Vrijednost poklon kuhala za vodu K15IY 66,00 KM!

K15IY Električno kuhalo vode 66,00 KM **GRATIS Zapremina posude: 1,5 l / Indikator razine vode / Automatsko isključivanje prilikom ključanja / Zaštita od rada bez vode

Posjetite nas: