Gorenje Classico Collection - Gorenje
zatvori
...

Classico kolekcija

Kuhanje sa strašću

Kuhinja je srce svakog doma i mjesto ispunjeno životnom strasti. Ona je mjesto gdje stvaramo slasne i izvorne okuse naših života. Kroz povijest ljudskog roda kuhinja je bila mjesto na kojem su se odvijale sve važne stvari. Mirisne arome začina pozivaju vas da iznova oživite kulinarske priče iz prošlosti i stvorite nove. Dobra kuhinja recept je za sladak i strastven život. To je ono što je utjelovljeno u kuhinjskim aparatima kolekcije Gorenje Classico koja se nudi u boji slonovače i mat crnoj.
Pećnice kolekcije Gorenje Classico krasi bogat i dinamičan dizajn s dodirom klasike. Mekane linije neprimjetno se nastavljaju od vrata do unutrašnjosti pećnice, a reljefni dizajn vrata podsjeća na tradicionalne pećnice s lukom. Savršen izgled pećnice upotpunjen je karakterističnim gumbima i reljefnom ručkom finaliziranom u boji staroga zlata, te klasičnim analognim dizajnom elektronskog programskog sata. Pored prikaza dnevnog stvarnog vremena, te minutnog isklopnog sata, moguće je i programiranje odgode početka pečenja, te namještanje završetka pripreme. Sat će upozoriti na kraj postupka pečenja zvučnim signalom.

Tehnologija HomeMADE™ za prvorazredne rezultate pečenja

Inovativno oblikovana unutrašnjost pećnice s promišljeno smještenim grijačem PerfectGrill izrađena je po uzoru na tradicionalne krušne peći. Učinkovito strujanje vrućega zraka dovodi do ravnomjerne raspodjele topline, osigurava ravnomjernu zapečenost i izvanredne rezultate pečenja.

Suvremena tehnologija omogućava krajnje ugodno upravljanje pločom, ali ostaje vjerna završnoj obradi u boji staroga zlata, karakterističnoj za klasične gumbe koji podsjećaju na njihove stare keramičke prethodnike. Gumbi su ergonomski oblikovani i ugodni za rukovanje.

Staklokeramičke ploče za kuhanje kolekcije Gorenje Classico stilski su dizajnirane i tehnološki usavršene. Klasični upravljački gumbi i posebno oblikovani rub ploče koji štiti od izlijevanja dizajnirani su sa strašću prema bezvremenim umjetničkim stilovima proteklih stoljeća. Aparati se ističu naprednom HiLight tehnologijom koja je usklađena s vašim potrebama i navikama kuhanja. Uz tri HiLight grijača tu je i grijač s dvostrukom kružnom površinom koji se može prilagoditi loncima i tavama raznih veličina. Inspirativna glatka površina ploče za kuhanje omogućava ugodno kuhanje i lako održavanje. Ovo je ploča za kuhanje koja će uzburkati vašu maštu.

Suvremena HiLight tehnologija s blagim dodirom klasike

Uz tri HiLight zone za kuhanje, staklokeramička ploča za kuhanje ima i zonu s dvostrukom kružnom površinom koji se može prilagoditi loncima i tavama različitih veličina. Svjetlosni pokazivač svake zone kuhanja ostat će upaljen tako dugo dok se površina zone ne ohladi. Glatka površina ploče za kuhanje lako se čisti a rubovi su izdignuti kako bi spriječili izlijevanje.
Inovativna tehnološka rješenja, visoka energetska učinkovitost i napredna tehnologija pećnice HomeMADE™ jamče izuzetne rezultate svaki puta. Rukovanje i upravljanje aparatom je vrlo jednostavno zahvaljujući promišljeno oblikovanim gumbima, elektronskim programskim satom s analognim prikazom i prepoznatljivoj ručki s posebnim reljefnim oblikom za lako primanje.
Minimalistički izgled kuhinjskih napa kolekcije Gorenje Classico zaokružuje dotjeran izgled cijelog ambijenta kuhinje. Meke linije i pojedinosti sa završnom obradom u boji starog zlata doprinose harmoničnom stapanju nape s dizajnom drugih aparata iz iste kolekcije. Suvremeni trend stapanja kuhinjskog prostora s dnevnim boravkom traži i nove standarde u vezi s radnom sposobnošću nape. Sa svojim kapacitetom od barem 750 m3/h, napa Gorenje Classico osigurava optimalnu snagu za uklanjanje mirisa, vlage i čestica masnoće iz prostora do 35 četvornih metara.Napa se ističe učinkovitim i tihim djelovanjem, a izvorni materijali i dizajn sigurno će vas oduševiti.

Gumbi i ručka u boji starog zlata

Dizajn nape u nježnoj boji slonovače ili mat crnoj upotpunjen je prepoznatljivom ručkom i gumbima u boji staroga zlata. Gumbi omogućavaju tradicionalno upravljanje napom i njezinim funkcijama. Ukrasna ručka koja slijedi dizajn cijele kolekcije savršeno upotpunjava izgled nape i naglašava njen klasični karakter.

Jednostavno čišćenje perivih filtera za masnoću

Metalni filteri za masnoću u napama Gorenje lako se skidaju i čiste. Mogu se oprati ručno ili u perilici posuđa s programom za pranje osjetljivog posuđa.
Gorenje Classico mikrovalne pećnice konstruirane su u skladu s drugim aparatima kolekcije Classico,ističu se svojim klasičnim izgledom u crnoj ili boji slonove kosti i prostranom unutrašnjošću s keramičkim dnom. Inovativna Stirrer tehnologija integrirana u aparat omogućava širenje mikrovalova i učinkovitije grijanje bez okretnog pladnja što značajno povećava koristan obujam pećnice i ne ograničava vas u izboru oblika i veličine posude koju koristite u mikrovalnoj pećnici.Uz zagrijavanje i odmrzavanje,mikrovalne pećnice Classico,uz uporabu grilla, omogućavaju pripremanje istinskih gurmanskih specijaliteta. S pet stupnjeva snage i sa grillom od 1100 W za postiranje zlatnosmeđe korice, sigurno ćete savladati i najveće kuharske izazove dok će keramičko dno omogućiti da i čišćenje bude vrlo lako.

Galerija