Black - Gorenje
zatvori
...
Baš poput mađioničara koji stvara iluziju pokretom ruke, tako i vi možete flambirati sa lakoćom. Sve je moguće sa novom kolekcijom kuhinjskih aparata koje je dizajnirao poznati francuski dizajner Ora Ïto. Aparati su jednostavni, intuitivni i integrišu sve ono najbolje što tehnologija može da ponudi. Istražite sve njihove trikove!

KARAKTERISTIKE

_products/features/icon - IonAir sa MultiFlow 360°

IonAir sa MultiFlow 360°

Odaberite policu. Bilo koju.
Napredna tehnologija u Gorenje frižiderima oponaša prirodnu mikroklimu kako bi osigurala dužu svježinu namirnica, a prirodan proces jonizacije sprječava razvoj neugodnih mirisa. Kruženje joniziranog zraka omogućava ravnomjerno snadbijevanje svježim zrakom za održavanje odgovarajuće temperature u frižideru.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - BridgeZone

BridgeZone

Jednostavno rješenje za XXL posude
Kao čarobnim štapićem pretvorite dvije odvojene zone za kuhanje u jednu uz samo jedan dodir prstom. Kuhanje u velikim loncima, tavama i posudama nikada nije bilo lakše i učinkovitije.
_products/features/icon - HomeMade oblik

HomeMade oblik

Abrakadabra, savršeno pečeno!
Inspirisano tradicionalnim pećima na drva, karakterističan zaobljeni oblik Gorenje Ora Ito pećnice omogućava slobodno kruženje vrućeg zraka. Hrana se zagrijava ravnomjerno sa svih strana i uvijek je savršeno pečena: hrskava izvana i sočna iznutra.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - 16 servisa posuđa

16 servisa posuđa

Više prostora nego u čarobnom šeširu
Potpuno fleksibilna unutrašnjost nudi brojne mogućnosti slaganja posuđa i pribora, a tri korpe nude dovoljno prostora za pranje i do 16 servisa posuđa u isto vrijeme, upotreba je jednostavna, a rezultati savršeni. Sada zaista možete napraviti savršenu zabavu!
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - AdaptTech

AdaptTech

Sad se možete u potpunosti fokusirati na čaroliju kuhanja
U automatskom načinu rada poseban senzor raspoznaje razinu nečistoće, para, vlage ili plinova u zraku. Napa automatski prilagođava brzinu rada ventilatora odnosno zaustavlja rad kada više nije potrebno.
_products/features/icon - AutoMenu

AutoMenu

Čarolija za jednostavnije kuhanje
Brojni prethodno podešeni programi omogućavaju još jednostaviju pripremu određenih jela. Samo odaberite vrstu hrane i unesite težinu, a mikrovalna pećnica će automatski prilagoditi snagu i vrijeme kuhanja prema vašem odabiru.
Više informacija
Manje informacija

ORA ÏTO
DESIGNER PAR EXCELLENCE

Kreativni francuski dizajner je uvijek bio poznat po pomijeranju granica dizajna kako bi kreirao nešto što je bezvremenski estetično i jednostavno. Ova suština je prisutna i kroz novu kolekciju Gorenje kuhinjskih aparata.

Njegove provokativne ideje su ga dovele brzo do samih vrhova dizajnerskog svijeta. Na početku karijere on je predstavljao svoje dizajnerke ideje virtuelnih proizvoda, koje su dizajnirali poznati brendovi na svojoj vlastitoj web stranici. Ljudi su počeli da naručuju proizvode koji uopšte nisu ni postojali. Velike kompanije poput: Louis Vuitton, Nike, Gucci, Swatch, Apple i Levi's, mogli su tužiti mladog dizajnera, ali su bili toliko oduševljeni njegovim dizajnom, da su ga umjesto toga i sami angažovali.

Njegov rad sa Gorenjem nadaleko je prepoznat zbog svojih jedinstvenih dizajnerskih karakteristika u kombinaciji sa trajnom korisnošću i traje sada već više od decenije uspješne saradnje.
Photo: Ellen Von Unwerth