Gorenje Simplicity Collection - Gorenje
zatvori
...
KUĆANSKI APARATI BEZ DRAMEGORENJE SIMPLICITY KOLEKCIJA
1
Život ponekad može biti dramatičan. Na svu sreću, Gorenje Simplicity kućanski aparati dolaze bez ikakve drame, sa čistim i savršenim izgledom, te odličnim korisničkim iskustvom uz odličan omjer kvalitete za uloženi novac:  

  • Adaptirajućom tehnologijom koja prepoznaje korisničke potrebe i navike
  • Automatskim programima koji donose savršene rezultate svaki put
  • Intuitivnim upravljanjem u jednom koraku koje olakšava korištenje kako za iskusne korisnike, tako i za početnike

Dostupni u crnoj ili bijeloj boji koje nikada ne izlaze iz mode.

Odaberite svoj kućanski aparat bez drame

Nagrada “Red dot” za Simplicity indukcijsku ploču za kuhanje

Nova Gorenje Simplicity indukcijska ploča za kuhanje je nagrađena prestižnom “Red dot” nagradom za dizajn. Sa inovativnim funkcijama kao što su automatsko prepoznavanje posuda i opcijom spajanja dvije susjedne zone za kuhanje, one donose više fleksibilnosti i jednostavnije korištenje. Dizajnirane da jasno vode korisnika, nudeći prijedloge i izbore načina kuhanja, Simplicity ploče za kuhanje zadovoljit će i najzahtjevnije korisničke potrebe, uz i dalje prihvatljivu cijenu.

Adaptivni, intuitivni i automatizirani

_products/features/icon - AdatpTech

AdatpTech

Svježe namirnice, bez brige
Ovaj pametni sistem je razvijen kako bi održao ravnomjernu temperaturu u frižideru bez obzira koliko često otvarate vrata. Frižider konstantno prati način upotrebe i prilagođava temperaturu kako bi spriječio povećanje temperature i kako bi se obezbijedila svježina vaših namirnica.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - AutoDetect

AutoDetect

Pozicioniranje posuda bez problema
Nakon prvih 10 sekundi pri uključenju ploče za kuhanje, ona će automatski prepoznati poziciju posude i aktivirati odgovarajuću zonu za kuhanje, jednu ili povezane zone, u zavisnosti od veličine posude. Ova se funkcija može i ručno pokrenuti tokom procesa kuhanja.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - AdaptBake

AdaptBake

Vaš omiljeni recept, bez problema
Pećnica će memorisati podešenje temperature za svaki prethodno podešeni program i predložiti zadnji ili najčešće korišteno podešenje prilikom sljedeće upotrebe pećnice.
_products/features/icon - Automatizirani programi

Automatizirani programi

Bez problema sa komplikovanim programima
Ovaj automatizirani program sa naprednom senzorskom tehnologijom će uvijek prilagoditi programe pranja posuđa kako bi posuđe uvijek bilo savršeno čisto, bez obzira da li je potrebno lagano sapiranje ili intenzivno pranje. Istovremeno on će optimizirati potrošnju vode i energije.
Više informacija
Manje informacija

AdaptLight

Bez problema pri paljenju svjetla
Gorenje Simplicity kuhinjska napa sa inovativnom AdaptLight senzorskom karakteristikom će automatski prepoznati kada neko stoji ispred ploče za kuhanje i upaliti svjetlo nape za vas.
_products/features/icon - Automatizirani programi

Automatizirani programi

Bez problema sa komplikovanim upravljanjem
Sa automatiziranim programima, kuhanje u mikrovalnoj pećnici je još jednostavnije: samo odaberite vrstu jela i unesite težinu, a pećnica će automatski prilagoditi snagu kuhanja i vrijeme.

Savršen dizajn u crnoj i bijeloj boji