Karakteristike - Gorenje
zatvori
...

Karakteristike

Perfektna dvostruka hepa filtracija

Opremljen s dvostrukim HEPA filterima
Opremljen s dvostrukim HEPA filterima, Gorenje usisivači omogućavaju višestruku filtraciju zraka. Prvi HEPA filter pri ispuštanju zadržava 90 posto svih čestica, što znači da zadrži svu prašinu. Drugi HEPA filter je postavljen na dnu posude za prašinu. Njegov uski otvor za zrak zadržava i najmanje čestice prašine unutar posude, pritom zadržavajući zrak perfektno čistim. Filter se jednostavno može očistiti pranjem s vodom, ostavi se da se osuši, a zatim ponovo postaviti unutar usisivača.

Jednostavno pohranjivanje nastavaka

Manje nastavke jednostavno pričvrstite na za to predviđeno mjesto na cijevi
Mnogi su se susreli s problemom da kad najviše trebaju male nastavke za usisavanje, nemoguće je pronaći ih. Zato smo u Gorenju kod AlphaPower linije mislili i na to. Nastavke jednostavno spremite pričvršćivanjem na za to predviđeno mjesto na cijevi. I dok ih ne koristite, znat ćete da su na svom mjestu i nadohvat ruke, a kod samog usisavanja vam nimalo neće smetati.

Extensive hand

Za čišćenje visokih i teško dostupnh mjesta
Extensive hand (produljena ruka) služi kao dodatna ruka kod čišćenja visokih i teško dostupnih površina. Sada bez problema možete očistiti i sve visoke ormare, najviše police, radijatore, žaluzine, slike, bez obzira na kut.

Veliki doseg

S modelima opremljenim 9 metarskim priključnim kablom
Ekstra dugi priključni kablovi, kombinirani s teleskopskim cijevima, povećavaju radijus prostora djelovanja. S modelima opremljenim 9 metarskim priključnim kablom za struju i 94 cm dugim teleskopskim cjevima, lako ćete dosegnuti površine u krugu od 19 metara. Automatsko namotavanje kabla je postavljeno za brzo i bez napora pohranjivanje priključnog kabla.

Četka za parket

Četka za parket uža je i duža od univerzalnih četki. Četkice za učinkovito usisavanje prostiru se cijelom dužinom četke i time sprječavaju oštećenja na drvenim podovima. Ove četke prikladne su i za usisavanje ostalih tvrdih podova.

PET četka i Sofa turbo četka

Uspješno uklanjaju dlake kućnih ljubimaca
PET četka i SOFA TURBO četka. Za čist i ugodan dom.
Počnite borbu protiv dlaka kućnih ljubimaca i alergena sa savršenim nastavcima za usisavanje.

SPINNER - 2u1

SPINNER - 2u1
Od sada će usisavanje biti još učinkovitije - 2 u 1. To je posuda za usisavanje, koju jednostavno pričvrstite na cijev. Usisavač će time dobiti dodatni stupanj filtriranja - SPINNER koji zadrži oko 90 % većih čestica prašine. To znači da će se veće čestice zadržati u posudi, dok će manje biti pohranjene u vrećici. Napunjenost posude jednostavno kontrolirate zbog prozirnosti same posude. Snaga usisavanja bit će konstantna i neće se smanjivati zbog prenapunjenosti vrećice. Time će vaš dom biti čišći, a i uštedjet ćete na novcu za vrećice za prašinu. Nakon uporabe posudu jednostavno ispraznite, pričvrstite natrag na cijev i ponovo usisavate.

Super tih

Naši usisivači su napravljeni tako da rade tiho
Naši usisivači su napravljeni tako da rade tiho, bez puno buke. Stoga, nećete ometati nikoga čak ni kad budete čistili usred noći ili rano ujutro. Dodatno, usisivači su opremljeni sa točkovima od mekane gume koji neće oštetiti namještaj ili pod. Kada završite s čišćenjem, neće biti tragova točkova - kao ni tragova prašine.

TURBO četka

Turbo četka je vazduhom pokretana četka za dubinsko čišćenje, kod koje se valjak vrti zbog dejstva podpritiska u glavi četke. Uz pomoć turbo četke lako se čiste mekane podne obloge, te površine tapaciranog nameštaja.

UV četka

Bacteria Buster
Uz pomoć UV svjetlosti koju odašilje lampa na dnu četke, uništit ćete sve štetne mikroorganizme i istovremeno ih usisati u vrećicu usisavača. Četka odašilje i vibracije koje povećavaju njenu učinkovitost, te je odlična za čišćenje tapeciranih sjedećih garnitura, madraca i slično.