Frižideri i zamrzivači - Gorenje
zatvori
...

Frižideri i zamrzivači

Kako odabrati najbolji frižider za svoju kuhinju?

Frižider je esencijalni aparat svake kuhinje, zato ga trebamo pažljivo birati. Pročitajte o prednostima svakog individualnog modela koje nudi Gorenje.
_products/features/icon - NoFrost Plus

NoFrost Plus

Bez zamornog odmrzavanja
Jedan od najboljih sistema hlađenja na tržištu, ugrađen u zamrzivačkom dijelu, sprječava nakupljanje leda i mraza kako bi smanjio potrošnju energije. Kao rezultat, optimizirana je iskorištenost prostora za čuvanje namirnica, a odmrzavanje i čišćenje unutrašnjosti više nije potrebno. Paketi ili komadi zamrznutih namirnica neće se lijepiti jedan na drugi, tako da će namirnice u zamrzivaču biti uredne i čiste.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - IonAir s MultiFlow 360°

IonAir s MultiFlow 360°

Idealna mikro klima na svakoj polici
IonAir generiše negativno naelektrisane jone u unutrašnjosti aparata, koji se ravnomjerno distribuiraju kroz frižiderski dio zahvaljujući novom MultiFlow 360° sistemu. Zrak obogaćen ovim negativnim jonima zadržava okus i odstranjuje neprijatne mirise.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - AdaptTech

AdaptTech

Kombinovani frižider koji prepoznaje vaše navike
Ovaj pametni sistem je razvijen da održi konstantnu temperaturu u frižideru bez obzira koliko često otvarate vrata frižidera. Frižider konstantno nadgleda način vašeg korištenja i upravlja temperaturom, kako bi spriječio rast temperature, te na taj način se pobrinuo da namirnice ostanu svježe i da se smanji potrošnja energije.
Više informacija
Manje informacija