NO MORE FROSTRATION - Gorenje
zatvori
...

NO FROST

Zaboravite na "frostrirajuće" nakupine leda na unutrašnjim zidovima vašeg frižidera i zamrzivača. Bez učestalog čišćenja i odmrzavanja. Također, zbog toga što više nema leda, smanjena je i potrošnja električne energije.

BEZ LJEPLJENJA NAMIRNICA

Teško da ima nešto više "frostrirajuće" od zamrznutih namirnica, koje se stalno lijepe jedna za drugu. Intenzivno kruženje hladnog zraka onemogućava da se namirnice zamrznu zajedno u jednu veliku nakupinu leda.

VIŠE PROSTORA

Recite zbogom nakupljenom ledu koji blokira pogled na zamrznute namirnice i koji zauzima tako važan prostor. Od sada, možete uživati u pogledu "bez frostracije" u unutrašnjosti svog zamrzivača.

VIŠE SVJEŽINE

Inovativni sistemi "bez frostracije" održavaju vašu hranu svježom i zdravom duži vremenski period. Sistemi IonAir, Multiflov 360° i DynamiCooling čuvaju namirnice u frižideru da se ne kvare brzo i vas da ne "izludite" zbog toga.

POGLEDAJTE NAŠE KOMBINOVANE FRIŽIDERE SA NOFROST TEHNOLOGIJOM

Zamrzivač pun jagoda?

Smoothie sa jagodama i goji bobicama

  • 2 supene kašike osušenih goji bobica
  • 1 šoljica zamrznutih jagoda
  • 2 šoljice bademovog mlijeka ili mlijeka sa niskim postotkom masnoće

Po želji:

  • 2 kafene kašike meda
  • Led

U maloj posudi pomiješajte goji bobice sa jednom supenom kašikom vode.

Ostavite da smjesa stoji 15 minuta, kako bi bobice omekšale.

U blender dodajte goji bobice, jagode, med, bademovo mlijeko i led, i blendirajte dok smjesa ne postane smoothie.

Želite više recepata? Preuzmite našu elektronsku knjigu recepata!

Impresionirajte svoje goste na ovogodišnjim ljetnim zabavama i izletima sa zdravim, bogatim nutritivnim sastojcima i ukusnim ljetnim smoothie-ima i sladoledima. Sve što trebate je 5 odabranih sastojaka iz vašeg kombinovanog frižidera, blender i našu novu knjigu recepata! Jednostavno popunite sljedeći formular i dobit ćete našu elektronsku knjigu recepata u vašem inbox-u.