Side by side - Gorenje
zatvori
...
#INSTALOVEGORENJE “SIDE BY SIDE” FRIŽIDERI
1
“Side by Side” frižideri su odličan izbor za svakoga ko želi pouzdano i efikasno sačuvati svježinu svojih namirnica i hrane. Kombinacijom modernog dizajna sa snažnom tehnologijom i prostranom unutrašnjošću, ovi aparati nude jednostavan pristup i dobru organizaciju prostora za smještanje svih vaših namirnica. 

Zbog svoje velike zapremine oni će vam smanjiti odlaske u nabavku i pomoći da smanjite bacanje hrane zahvaljujući boljoj preglednosti i uvidu u sadržaj frižidera. Nije ni čudo, što ćete se odmah zaljubiti u njih.

Upoznajte Gorenje “Side by Side” frižidere

Prostrani i efikasni

_products/features/icon - NoFrost Plus

NoFrost Plus

Bez potrebe za otpanjem
Jedan od najboljih sistema hlađenja na tržištu, ugrađen je u zamrzivački dio, i njime je sprječeno nakupljanje leda i mraza. Kao rezultat, nećete morati odleđivati zamrzivač i njegov prostor za pohranjivanje će biti efikasnije iskorišten. Paketi ili komadi zamrznute hrane se neće lijepiti jedna za drugu, što će pomoći da vaš zamrzivač bude uredan i čist.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - SensoTech

SensoTech

Napredno upravljanje preko LED displeja
Velik i jasan LED displej omogućava instant upravljanje i podešavanje temperature. Karakteristike poput FastFreeze i HolidayMode se mogu uključiti jednostavnim dodirom. U slučaju iznenadnog povećanja temperature u frižideru, ugrađeni alarm će vas odmah upozoriti.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - InverterCompressor

InverterCompressor

Pouzdan, tih i dugotrajan
Inverterski kompresori su tiši, dugotrajniji i troše manje energije u poređenju sa konvencionalnim kompresorom. Bolje i brže se adaptiraju na temperaturne promjene u frižideru, kada se na primjer otvaraju vrata, što znači da su smanjene fluktuacije u temperaturi i da su uslovi čuvanja namirnica mnogo bolji.
Više informacija
Manje informacija

XtraSpace

Praktičan i prostran
Efikasno dizajnirana unutrašnjost donosi dovoljno prostora za velike količine hrane, što će vam uštediti česte odlaske u nabavku. Hrana se može jednostavno organizirati na staklenim policama, u velikim ladicama, ili na policama u vratima, tako da ćete uvijek moći jasno da vidite šta je sve dostupno i time ćete manje bacati hranu.

ISTRAŽITE SVE KARAKTERISTIKE

raširi