Mašine za pranje i sušenje rublja - Gorenje
zatvori
...

Mašine za pranje i sušenje rublja

Odabir odgovarajuće mašine za pranje rublja

Mašina za pranje rublja je kućanski aparat bez kojeg bismo teško mogli zamisliti svoj život. Dobro obavljena kupovina može vam donijeti mašinu koja će biti pouzdan asistent u kući u godinama pred vama!


Sve što ste htjeli da znate o mašinama za sušenje rublja

Moderna mašina za sušenje rublja može vam uštediti vrijeme, tako da ga možete utrošiti na stvari koje volite. Jednom kada otkrijete šta sve može uraditi, postat će stalni – i potpuno nezamjenjiv – član vašeg domaćinstva.
_products/features/icon - WaveActive bubanj

WaveActive bubanj

Pažljiv tretman svih vrsta tkanina
Unikatni valoviti oblik bubnja u kombinaciji sa specijalnim valovitim 3D rebrom omekšava vlakna kako bi pružio najnježniji tretman za savršeno čisto rublje sa minimalnom količinom nabora.
_products/features/icon - SteamTech

SteamTech

Za glatko rublje bez nabora
Dodatni tretman sa parom na kraju odabranog programa će se pobrinuti da vaše rublje bude glađe, bez alergena i i loših mirisa. Bubanj se ispuni parom koja prodire u svako vlakno kako bi omekšalo rublje koje skoro da nije ni potrebno peglati.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - IonTech

IonTech

Odstranjuje 30% više mrlja
IonTech koristi snagu prirodnog procesa jonizacije kako bi odstranio zaprljanja efikasnije bez visokih temperatura ili dodataka hemikalija. Otapanje deterdženta je bolje u vodi, što omogućava bolje čišćenje i ravnomjerno prodiranje u rublje. Rezultat je 30% više odstranjenih mrlja, čak i na niskim temperaturama. IonTech također sprječava naslage kamenca na grijaču što produžava koristan životni vijek mašine za pranje rublja.
Više informacija
Manje informacija