Ugradbeni aparati za kafu - Gorenje
zatvori
...

Samo čisti užitak

Aparati za kafu
Odlična kafa je ozbiljan izazov. Kafena zrna trebaju biti mljevena pažljivo, temperatura vode i pritisak treba podesiti precizno, mlijeko treba da bude dovoljno toplo i pretvoreno u perfektnu pjenu. Dodatno, šoljice za kafu ne bi trebale da budu hladne. Gorenje aparati za kafu će učiniti vaša jutra više ugodnim. Osmišljeni proces pravljenja kafe će izvući optimalni okus i proširiti miris koji će donijeti idealan početak vašeg dana.

GrindingLevels

Od zrna do aromatične kafe
Kafa ima najbolji okus kada se pravi sa svježe mljevenim zrnima kafe. Gorenje aparati za kafu nude 9 različitih nivoa mljevenja, od super sitnog do ekstra grubljeg. Ostatak od mljevenja se automatski izbacuje.

CoffeeBean

Lagana jutra
Kontejner za kafu u zrnu je jednostavno dostupan jer se može izvući. Kada je to potrebno može se koristiti mljevena kafa umjesto kafe u zrnu. Kada aparat ostane bez kafe u zrnu, pojavit će se upozorenje na displeju.
_products/features/icon - EasyMilk

EasyMilk

Krem od mlijeka uvijek pri ruci
Veliki kontejner za mlijeko omogućava pripremu bogate pjene od mlijeka ili nekoliko šoljica toplog mlijeka bez potrebe da se ponovo dopunjava. Kontejner se lako može izvaditi i čuvati u frižideru do naredne upotrebe.
_products/features/icon - AutoCappuccino

AutoCappuccino

Od kapučina do kafe s mlijekom u samo jednoj sekundi
AutoCappuccino karakteristika potiskuje vodu kroz mljevena kafena zrna na način da izvlači punu aromu i kreira uistinu izvoran okus. Nivo pjene od mlijeka može se podesiti pomoću slajdera.

Pogledajte sve karakteristike

Pogledajte našu ponudu