Mikrovalne pećnice - Gorenje
zatvori
...

Multi-talentovane pećnice

Mikrovalne pećnice

Mikrovalna pećnica je neprikosnoven alat u svakoj modernoj kuhinji. Ona omogućava pripremu ukusne i zdrave hrane kako bi bili u skladu sa brzim stilom življenja. Napredna tehnologija se brine da je hrana ravnomjerno otopljena ili zagrijana. Dodatno pored mikrovalova, ovi aparati omogućavaju kuhanje sa grilom ili vrućim zrakom. Zbog toga ugradbene mikrovalne pećnice se mogu koristiti kao i konvencionalne pećnice. Nije potrebno isticati da su jednako impresivne i sa vana. Dizajnirane su da se uklapaju sa ostatkom Gorenje ugradbene porodice aparata.

Tehnologija Inverter

Nježan i brz tretman za ukusniju hranu
Inverter tehnologija znači da protok energije je konstantan, a ne pulsirajući. Kao rezultat toga, hrana zadržava svoju izvornu strukturu, uključujući vitamine, minerale i vlakna. Posebno je korisno prilikom podgrijavanja ili odmrzavanja. Ukupno mikrovalno vrijeme je kraće, što optimizira energetsku potrošnju.

Tehnologija Stirrer

Posude raznih veličina su dobrodošle
Stirrer tehnologija omogućava da se postavi posuda za pečenje standardnih dimenzija u mikrovalnu pećnicu. Koristi se čitava širina pećnice, što je razlog da zaboravite stare rotirajuće tanjire i neravnomjerno zagrijavanje. Sistem napredne distribucije mikrovalova zagrijava hranu jednako kroz čitavu pećnicu. Stirrer tehnologija je dostupna u kombi i standardnim mikrovalnim pećnicama.
_products/features/icon - MultiUse

MultiUse

Ugradbene kombinovane mikrovalne pećnice donose sve prednosti mikrovalova, toplog zraka i grila. Pet nivoa podešavanja snage mikrovalova ubrzava proces kuhanja dok će se topao zrak pobrinuti da hrana bude idealno pečena. Kombinovani rad, korištenjem grila i toplog zraka istovremeno, vodi ka odličnim rezultatima kod pripremanja većih komada bijelog mesa, dok će kombinacija grila i mikrovalova ubrzati pečenje manjih komada mesa, ili pripreme pica i sl. Ugradbene mikrovalne pećnice također se mogu koristiti kao konvencionalne pećnice.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - AquaCelan

AquaCelan

Jednostavno i sigurno čišćenje
AquaClean odlično pomaže prilikom čišćenja pećnice. Nakon što naspete pola litre vode u posudu za pečenje, potrebno je samo 30 minuta i rezultat je vidljiv na svim površinama pećnice i posudama za pečenje. Mrlje i nečistoće su omekšane i mogu se jednostavno obrisati.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - Glatka vrata

Glatka vrata

Vrata mikrovalnih pećnica su bez usjeka ili rubova u kojima se mogu nakupljati nečitoće. Unutrašnji stakleni panel se može skinuti. Takav dizajn omogućava da vrata budu čista jednostavnim brisanjem.

Sve karakteristike mikrovalih pećnica

Pogledajte naš asortiman