Ploče za kuhanje - Gorenje
zatvori
...

Perfektan okus

Ploče za kuhanje
Svi želimo da kuhamo kao profesionalci, impresioniramo naše goste i servirati zdrave obroke našim porodicama. Obično, to podrazumijeva specijalna znanja ili profesionalnu opremu. Gorenje ploče su dizajnirane kao jednostavan alat za korištenje koji omogućava svakome da kuha sa odličnim rezultatima. Indukcijske ploče, HiLight ploče i plinske ploče su opremljene sa karakteristikama koje kuhanje čine da bude bez napora.

XpandZone

Posebna velika površina za izvrsne rezultate
XpandZone omogućavaju kuhanje na skoro cijeloj površini indukcijske ploče za kuhanje. Kada se aktivira ova funkcija može se koristiti cijela indukcijska površina. Spajanje zona omogućava više mjesta za kuhanje, mjesto za veće posude, ili za 2 ili više manjih posuda. pošto indukcijska ploča za kuhanje ima dvije XpandZone, jedna se može aktivirati, a druga se može koristiti odvojeno kao tradicionalne zone za kuhanje.

PowerBoost Supreme

Kad je žurba, ne brinite
PowerBoost Supreme omogućava izuzetno intenzivnu toplotu posudi i drastično smanjuje vrijeme čekanja. Potrebno je samo 4.2 minuta da se zagrije 2l vode, što je izuzetno vremenski efikasno. Ova se karakteristika može pronaći kod Superior modela Gorenje indukcijskih ploča.

BridgeZone

Jednostavan plan za velike posude
Indukcijska ploča sa dvije spojive zone olakšava kuhanje u velikim posudama. Dvije odvojene zone za kuhanje se spajaju tako da formiraju jednu sa jednim jednostavnim dodirom. Idealno za pripremu većih komada hrane.
_products/features/icon - Visokoučinkoviti plamenici

Visokoučinkoviti plamenici

Veća snaga plina
Značajno poboljšani plinski plamenici omogućavaju do 10% efikasniju upotrebu plina.
_products/features/icon - WokBurner

WokBurner

Izvorni azijski ukus, kod kuće
Plamenik za wok dostiže visoku temperaturu veoma brzo, što azijsku kuhinju čini svakome lako dostupnom.
_products/features/icon - PowerZone

PowerZone

Brzo
Ova funkcija će pojačati snagu HiLight zone za kuhanje za 25%, što omogućava da kuhate mnogo brže dok istovremeno trošite manje energije.

IQcook ploča za kuhanje

Zahvaljujući saradnji između IQ senzora na poklopcu i senzora unutar IQcook indukcijske ploče za kuhanje, u mogućnosti ste da kuhate potpuno automatizovano. Bežična komunikacija između posude i ploče za kuhanje ustvari upravlja procedurama, što omogućava potpuno automatizovano kuhanje.
_products/features/icon - IQpro

IQpro

Kuharski maraton, postao je nevjerovatno jednostavan
IQpro nudi jednostavan način da pripremite jela koja zahtijevaju duže vrijeme kuhanja sa sporijim zagrijavanjem ili kuhanjem na nižoj temperaturi, konstantnoj temperaturi. Idealno za pripremanje jela kao što je gulaš.
_products/features/icon - IQpoach

IQpoach

Tačno prava temperatura
IQpoach održava temperaturu između 71 i 85°C i sprječava prekuhavanje. Hrana zadržava svoju prirodnu boju, sokove i okus. Specifična i konstantna temperatura je idealna za recepte kao što je poširanje jaja.
_products/features/icon - IQgrill

IQgrill

Perfektno grilan odrezak
IQcook ploča za kuhanje čini grilanje drastično jednostavnim, čak i sa veoma malo ili bez imalo ulja. Ona nudi tri nivoa gotovosti jela i sprječava da hrana zagori.
_products/features/icon - IQboil

IQboil

Ni jedna kap ne napušta posudu
IQboil može veću količinu vode dovesti do ključanja veoma brzo. Kada voda počne da ključa, poseban senzor postavlja temperaturu na nižu temperaturu ključanja. Ova senzorska kontrola također sprječava bilo kakva kipljenja iz posude. Idealno za pripremu supa i paste.
_products/features/icon - IQsteam

IQsteam

Vitamini ostaju
Ova funkcija omogućava kuhanje na pari sa veoma malo vode. Potrebno je svega 0.5 dl vode za pripremu 1 kg povrća. Ona aktivno sprječava hranu od prekuhavanja, što je postignuto senzorskom kontrolom. Ova funkcija zadržava vitamine, minerale i prirodnu boju povrća.

Sve karakteristike ploča za kuhanje

Pogledajte naš asortiman