SmartFlex mašine za pranje posuđa - Gorenje
zatvori
...
Otkrijte vješte SmartFlex mašine za pranje posuđa
1

Potpuno kvalifikovane da urade sav posao umjesto vas.

Nove mašine za pranje posuđa SmartFlex u potpunosti se prilagođavaju vašim potrebama sa brojnim funkcijama i prilagodljivom i fleksibilnom unutrašnjošću. Korpe su opremljene sa istaknutim pokretnim elementima i prilagodljivim oblikom korpi za jednostavno punjenje. Svaki detalj je pažljivo dizajniran kako bi što je moguće jednostavnije olakšao rukovanje sa posuđem.

Otkrijte mašine za pranje posuđa SmartFlex

Izuzetni rezultati, pametna rješenja, izuzetno korisničko iskustvo

_products/features/icon - IonTech

IonTech

Bez neprijatnog mirisa dok čekate da napunite mašinu za pranje posuđa
Svi smo se susreli s neugodnim mirisima koji se mogu širiti iz mašine za pranje posuđa koju nekoliko dana punite prljavim posuđem. Napredna tehnologija IonTech u Gorenje mašinama za pranje posuđa djeluje na principima procesa jonizacije koji na prirodan način odstranjuje neugodne mirise i održava vašu mašinu za pranje posuđa svježom, čak i kad je puna prljavog posuđa.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - 16 kompleta posuđa

16 kompleta posuđa

Dovoljno prostora i fleksibilnosti za svo vaše posuđe
SmartFlex mašine za pranje posuđa obezbjeđuju dovoljno prostora za sve vaše potrebe. Tri korpe omogućavaju pranje do 16 kompleta posuđa u isto vrijeme. Potpuno fleksibilna unutrašnjost nudi brojne mogućnosti slaganja posuđa i pribora, upotreba je jednostavna, a rezultati savršeni.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - 15min SpeedWash

15min SpeedWash

Čisti brzo, da biste vi mogli usporiti
Zamislite da je ubacivanje posuđa sa večernje zabave i glavnog jela oprano u vremenu koliko je potrebno da se posluži desert. Brzi program s funkcijom SpeedWash će oprati vaše posuđe u samo 15 minuta. Idealan je za pranje velikog broja posuđa predviđenog za korištenje prilikom većeg broja gostiju u kući.
Više informacija
Manje informacija

TotalDry

Uvijek savršeno suho posuđe
Po završetku ciklusa pranja, vrata mašine za pranje posuđa se automatski otvaraju kako bi višak pare izašao van. Istovremeno u mašinu ulazi svjež zrak što omogućava da je oprano posuđe (pogotovo plastično) u potpunosti osušeno. Odlično rješenje za brzo sušenje uz malu potrošnju energije.

ISTRAŽITE I SVE OSTALE KARAKTERISTIKE

raširi

SmartFlex Savjeti&Trikovi

Kako prilagoditi prostor u mašini za pranje posuđa

Jednostavno prilagodite korpe u mašini za pranje posuđa i napravite dovoljno prostora i za najveće posuđe.

Kako spriječiti koroziju stakla

Vaše staklene čaše mogu biti čiste i bez kamenca.

Kako odabrati odgovarajuću mašinu za pranje posuđa

Mašina za pranje posuđa postaje esencijalni dio svakog modernog domaćinstva. Prošla su vremena kada smo prali i uklanjali posuđe poslije ručka kasno u noćne sate. Ubrzani tempo života usmjerio nas je ka drugim obavezama i izazovima, tako da sada jednostavno možemo ovaj kućni posao ostaviti da obavi mašina za pranje posuđa. One ne samo da peru i suše posuđe, nego nas pošteđuju napora, štede nam vrijeme, i na kraju ne manje važno, štede nam novac.