SmartFlex perilice posuđa karakteristike - Gorenje
zatvori
...

SmartFlex perilice posuđa karakteristike

15min SpeedWash
15min SpeedWash
15min SpeedWash
Imagine throwing a dinner party and the dishes from the main course are cleaned in the time it takes to serve dessert. 
IonTech
IonTech
IonTech
Everyone is familiar with the bad smell that comes from a half loaded dishwasher that has been loading for a few days.
16 kompleta posuđa
16 kompleta posuđa
16 kompleta posuđa
The XXL dishwashers offer enough space for all your needs. Three baskets enable washing up to 16 place settings at a time.
TotalDry
TotalDry
TotalDry
After the washing cycle, the dishwasher door automatically opens just slightly to let out the excess steam.

Perfect result

16 kompleta posuđa

Dovoljno prostora i fleksibilnosti za svo vaše posuđe
SmartFlex mašine za pranje posuđa obezbjeđuju dovoljno prostora za sve vaše potrebe. Tri korpe omogućavaju pranje do 16 kompleta posuđa u isto vrijeme. Potpuno fleksibilna unutrašnjost nudi brojne mogućnosti slaganja posuđa i pribora, upotreba je jednostavna, a rezultati savršeni.
_products/features/icon - 15min SpeedWash

15min SpeedWash

Čisti brzo, da biste vi mogli usporiti
Zamislite da je ubacivanje posuđa sa večernje zabave i glavnog jela oprano u vremenu koliko je potrebno da se posluži desert. Brzi program s funkcijom SpeedWash će oprati vaše posuđe u samo 15 minuta. Idealan je za pranje velikog broja posuđa predviđenog za korištenje prilikom većeg broja gostiju u kući.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - AutoProgramme

AutoProgramme

Zabava za dvoje ili dvanaestero - posuđe će biti besprijekorno čisto
Ponekad je sve što trebate na brzinu oprati čaše, dok je ponekad mašina za pranje posuđa puna jako prljavog posuđa preostalog od nedjeljnog ručka. Napredna senzorska tehnologija prilagodit će program pranja posuđa i savršeno oprati posuđe uz optimalnu potrošnju vode i energije. Ne trebate poseban program za staklo ili intenzivno pranje - jedan jedini automatski program prilagodit će se vašim potrebama.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - ExtraHygiene

ExtraHygiene

Uvijek čiste bočice za djecu
Ova opcija produžuje vrijeme pranja i povećava temperaturu za 5°C što u kombinaciji s intenzivnim programom pranja znači da će temperatura pranja od 75°C uništiti većinu bakterija. Program, koji oponaša proces sterilizacije, osmišljen je za obitelji s malom djecom, a namijenjen pranju bočica i slične opreme za bebe.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - Total AquaStop

Total AquaStop

Bez brige o izlijevanju vode
Uz sigurnosnu karakteristiku AquaStop mašinu za pranje posuđa možete bez brige ostaviti da radi preko noći ili za vrijeme vaše odsutnosti. U slučaju puštanja ili izlijevanja vode, AquaStop automatski prekida dovod vode dok pumpa ispumpa preostalu vodu iz kade mašine za pranje posuđa. AquaStop ostaje potpuno funkcionalan kroz cijeli životni vijek mašine za pranje posuđa.
Više informacija
Manje informacija

Perfect user experience

SmartFlex

Potpuno kvalifikovane da urade sav posao umjesto vas
Nove SmartFlex mašine za pranje posuđa inspirirane su savremenim načinom života. Budući da naš svakodnevni život može biti vrlo dinamičan, stvorili smo generaciju mašina za pranje posuđa koje su dovoljno fleksibilne kako bi se uspješno uhvatile ukoštac sa svakim zadatkom. One su u potpunosti prilagođene vašim potrebama zahvaljujući različitim funkcijama i unutrašnjosti koja je u potpunosti prilagodljiva i dizajnirana tako da svaki komad posuđa i pribora za jelo ima svoje mjesto, bez obzira na oblik ili veličinu.
_products/features/icon - SmartControl

SmartControl

Pregledno i jasno upravljanje
Upravljanje mašinom za pranje posuđa nikad nije bilo jednostavnije. Svi elementi upravljačke ploče ergonomski su raspoređeni, a logika rada je jednostavna i kreće se u koracima s lijeva na desno. Svi modeli imaju bijeli LED displej dok su napredni modeli obogaćeni i upravljanjem na dodir. Samo jedan dodir dovoljan je da pranje posuđa počne.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - SuperSilent

SuperSilent

Tihe kao šapat
Najtiše mašine za pranje posuđa rade s deklariranom razinom buke od 41dB što je jednako šaptajućem razgovoru dvije osobe. Tihi rad rezultat je posebne zvučne izolacije, učinkovitog motora, visokokvalitetnih materijala i inovativnih rješenja sistema za pranje.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - LED osvjetljenje unutrašnjosti

LED osvjetljenje unutrašnjosti

Savršen pregled
Pažljivo raspoređena LED svjetla elegantno osvjetljavaju unutrašnjost mašine za pranje posuđa, što pojednostavljuje slaganje posuđa i njegovo vađenje iz mašine za posuđe.
_products/features/icon - Statusno LED svjetlo

Statusno LED svjetlo

Uvijek znate šta se dešava
Posebno LED svjetlo u donjem dijelu vrata mašine za pranje posuđa pokazuje trenutno stanje odnosno fazu ciklusa pranja posuđa. Tako u svakom trenutku znate radi li mašina za pranje posuđa ili je ciklus pranja već završen.
Više informacija
Manje informacija

Smart solutions

TotalDry

Uvijek savršeno suho posuđe
Po završetku ciklusa pranja, vrata mašine za pranje posuđa se automatski otvaraju kako bi višak pare izašao van. Istovremeno u mašinu ulazi svjež zrak što omogućava da je oprano posuđe (pogotovo plastično) u potpunosti osušeno. Odlično rješenje za brzo sušenje uz malu potrošnju energije.
_products/features/icon - IonTech

IonTech

Bez neprijatnog mirisa dok čekate da napunite mašinu za pranje posuđa
Svi smo se susreli s neugodnim mirisima koji se mogu širiti iz mašine za pranje posuđa koju nekoliko dana punite prljavim posuđem. Napredna tehnologija IonTech u Gorenje mašinama za pranje posuđa djeluje na principima procesa jonizacije koji na prirodan način odstranjuje neugodne mirise i održava vašu mašinu za pranje posuđa svježom, čak i kad je puna prljavog posuđa.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - Potrošnja vode 6,9 litara

Potrošnja vode 6,9 litara

Uštede vremena i vode
Kod ručnog pranja posuđa, da bi oprali 12 kompleta posuđa, potrebno je do 100 litara vode. Pranjem iste količine posuđa u mašini za pranje posuđa potrošit ćete 10 puta manje. Napredniji modeli opremljeni su s posebnim rezervoarom za vodu koji smanjuje potrošnju vode na samo 6,9 litara po ciklusu pranja.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - A+++ -10% niska potrošnja elektične energije

A+++ -10% niska potrošnja elektične energije

Visoka energetska efikasnost
Zahvaljujući Inverter PowerDrive motoru, optimiziranim programima i pametnim rješenjima kao što je TotalDry, mašine za pranje posuđa Gorenje obezbjeđuju savršene rezultate pranja i sušenja uz vrlo nisku potrošnju električne energije.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - Inverter PowerDrive

Inverter PowerDrive

Izuzetna snaga, visoka učinkovitost
Nov, izuzetno snažan inverterski motor bez četkica PowerDrive sa nadziranom brzinom rada osigurava visoku učinkovitost i značajno tiši rad, nisku potrošnju energije i duži životni vijek.
_products/features/icon - SmartLook

SmartLook

Mašine za pranje posuđa po mjeri vaše kuhinje
Posebni klizni mehanizam na vratima omogućava ugradnju mašine za pranje posuđa u svaki tip kuhinjskog elementa, bez obzira na dužinu dekorativnih vrata ili oblik i izgled dekorativne letve podnožja kuhinje. Osim toga, ugrađeni anti-sifon omogućava instaliranje mašine za pranje posuđa na ergonomsku visinu. Bez praznina i rupa ispod vrata!
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - XXL inox

XXL inox

Više prostora za prljavo posuđe
SmartFlex mašina za pranje posuđa visine 86 cm savršen je izbor za kuhinje kod kojih je visina radne ploče prilagođena visini korisnika. Impresivna inox kada s unutrašnjošću visine 56 cm jedna je od najvećih na tržištu i dovoljno je prostrana za sve vaše potrebe. Čak i za tanjire promjera 35 cm kod XXL mašina za pranje posuđa i za tanjire promjera 31 cm kod mašina za pranje posuđa standardnih dimenzija!
Više informacija
Manje informacija

Check out our range