Potpuno ugradbena mašina za pranje posuđa GV67260 - Gorenje
zatvori
...
GV67260 Potpuno ugradbena mašina za pranje posuđa
1.055,12 KM

Potpuno ugradbena mašina za pranje posuđa GV67260

Energetski razred: A+++ 16 kompleta Broj korpi: 3 Total AquaStop TotalDry - automatsko otvaranje vrata IonTech Motor: Inverterski motor Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,6 × 81,7 × 55,6 cm
1.199,00 KM
1.055,12 KM
PDV je uključen u cijenu.
Dostupno online
print
print
podijeli
Facebook
Twitter
preuzmi
preuzmi

Karakteristike

_products/features/icon - 16 kompleta posuđa

16 kompleta posuđa

Dovoljno prostora i fleksibilnosti za svo vaše posuđe
SmartFlex mašine za pranje posuđa obezbjeđuju dovoljno prostora za sve vaše potrebe. Tri korpe omogućavaju pranje do 16 kompleta posuđa u isto vrijeme. Potpuno fleksibilna unutrašnjost nudi brojne mogućnosti slaganja posuđa i pribora, upotreba je jednostavna, a rezultati savršeni.
_products/features/icon - 15min SpeedWash

15min SpeedWash

Čisti brzo, da biste vi mogli usporiti
Zamislite da je ubacivanje posuđa sa večernje zabave i glavnog jela oprano u vremenu koliko je potrebno da se posluži desert. Brzi program s funkcijom SpeedWash će oprati vaše posuđe u samo 15 minuta. Idealan je za pranje velikog broja posuđa predviđenog za korištenje prilikom većeg broja gostiju u kući.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - TotalDry

TotalDry

Uvijek savršeno suho posuđe
Po završetku ciklusa pranja, vrata mašine za pranje posuđa se automatski otvaraju kako bi višak pare izašao van. Istovremeno u mašinu ulazi svjež zrak što omogućava da je oprano posuđe (pogotovo plastično) u potpunosti osušeno. Odlično rješenje za brzo sušenje uz malu potrošnju energije.
Više informacija
Manje informacija

IonTech

Bez neprijatnog mirisa dok čekate da napunite mašinu za pranje posuđa
Svi smo se susreli s neugodnim mirisima koji se mogu širiti iz mašine za pranje posuđa koju nekoliko dana punite prljavim posuđem. Napredna tehnologija IonTech u Gorenje mašinama za pranje posuđa djeluje na principima procesa jonizacije koji na prirodan način odstranjuje neugodne mirise i održava vašu mašinu za pranje posuđa svježom, čak i kad je puna prljavog posuđa.
Više informacija
Manje informacija

Inverter PowerDrive

Izuzetna snaga, visoka učinkovitost
Nov, izuzetno snažan inverterski motor bez četkica PowerDrive sa nadziranom brzinom rada osigurava visoku učinkovitost i značajno tiši rad, nisku potrošnju energije i duži životni vijek.

Potrošnja vode 6,9 litara

Uštede vremena i vode
Kod ručnog pranja posuđa, da bi oprali 12 kompleta posuđa, potrebno je do 100 litara vode. Pranjem iste količine posuđa u mašini za pranje posuđa potrošit ćete 10 puta manje. Napredniji modeli opremljeni su s posebnim rezervoarom za vodu koji smanjuje potrošnju vode na samo 6,9 litara po ciklusu pranja.
Više informacija
Manje informacija

SmartFlex

Potpuno kvalifikovane da urade sav posao umjesto vas
Nove SmartFlex mašine za pranje posuđa inspirirane su savremenim načinom života. Budući da naš svakodnevni život može biti vrlo dinamičan, stvorili smo generaciju mašina za pranje posuđa koje su dovoljno fleksibilne kako bi se uspješno uhvatile ukoštac sa svakim zadatkom. One su u potpunosti prilagođene vašim potrebama zahvaljujući različitim funkcijama i unutrašnjosti koja je u potpunosti prilagodljiva i dizajnirana tako da svaki komad posuđa i pribora za jelo ima svoje mjesto, bez obzira na oblik ili veličinu.
Više informacija
Manje informacija

SmartControl

Pregledno i jasno upravljanje
Upravljanje mašinom za pranje posuđa nikad nije bilo jednostavnije. Svi elementi upravljačke ploče ergonomski su raspoređeni, a logika rada je jednostavna i kreće se u koracima s lijeva na desno. Svi modeli imaju bijeli LED displej dok su napredni modeli obogaćeni i upravljanjem na dodir. Samo jedan dodir dovoljan je da pranje posuđa počne.
Više informacija
Manje informacija

Prilagodljive korpe

Pažljivo dizajnirana unutrašnjost
Korpe su opremljene s istaknutim pomičnim dijelovima, a prilagodljive korpe pojednostavljuju punjenje, tj. slaganje posuđa. Doista jednostavan sistem namještanja visine u 3 nivoa korpi omogućava punjenje i najvećim posudama i tanjirima. Nosači tanjira u donjoj korpi mogu se preklopiti kako bi se oslobodilo više prostora za veće posuđe. Pribor možete savršeno organizirati na posebnoj korpi. Pojedini komadi pribora bit će međusobno odvojeni kako bi se spriječilo grebanje i omogućilo savršeno sušenje. Svaki detalj pažljivo je promišljen kako bi rukovanje bilo što jednostavnije.
Više informacija
Manje informacija

AutoProgramme

Zabava za dvoje ili dvanaestero - posuđe će biti besprijekorno čisto
Ponekad je sve što trebate na brzinu oprati čaše, dok je ponekad mašina za pranje posuđa puna jako prljavog posuđa preostalog od nedjeljnog ručka. Napredna senzorska tehnologija prilagodit će program pranja posuđa i savršeno oprati posuđe uz optimalnu potrošnju vode i energije. Ne trebate poseban program za staklo ili intenzivno pranje - jedan jedini automatski program prilagodit će se vašim potrebama.
Više informacija
Manje informacija

ExtraHygiene

Uvijek čiste bočice za djecu
Ova opcija produžuje vrijeme pranja i povećava temperaturu za 5°C što u kombinaciji s intenzivnim programom pranja znači da će temperatura pranja od 75°C uništiti većinu bakterija. Program, koji oponaša proces sterilizacije, osmišljen je za obitelji s malom djecom, a namijenjen pranju bočica i slične opreme za bebe.
Više informacija
Manje informacija

LED osvjetljenje unutrašnjosti

Savršen pregled
Pažljivo raspoređena LED svjetla elegantno osvjetljavaju unutrašnjost mašine za pranje posuđa, što pojednostavljuje slaganje posuđa i njegovo vađenje iz mašine za posuđe.

QuickIntensive

Intenzivni dnevni program
Optimizacijom svake faze u pranju posuđa, Gorenje SmartFlex mašine za pranje posuđa mogu završiti pranje za samo jedan sat i trideset minuta. To znači da dobijate punu mašinu prljavog posuđa opranu mnogo brže sa mnogo manje potrošenje vode i električne energije, nego da ste ih prali ručno.
Više informacija
Manje informacija

SmartLook

Mašine za pranje posuđa po mjeri vaše kuhinje
Posebni klizni mehanizam na vratima omogućava ugradnju mašine za pranje posuđa u svaki tip kuhinjskog elementa, bez obzira na dužinu dekorativnih vrata ili oblik i izgled dekorativne letve podnožja kuhinje. Osim toga, ugrađeni anti-sifon omogućava instaliranje mašine za pranje posuđa na ergonomsku visinu. Bez praznina i rupa ispod vrata!
Više informacija
Manje informacija

Statusno LED svjetlo

Uvijek znate šta se dešava
Posebno LED svjetlo u donjem dijelu vrata mašine za pranje posuđa pokazuje trenutno stanje odnosno fazu ciklusa pranja posuđa. Tako u svakom trenutku znate radi li mašina za pranje posuđa ili je ciklus pranja već završen.

XXL inox

Više prostora za prljavo posuđe
SmartFlex mašina za pranje posuđa visine 86 cm savršen je izbor za kuhinje kod kojih je visina radne ploče prilagođena visini korisnika. Impresivna inox kada s unutrašnjošću visine 56 cm jedna je od najvećih na tržištu i dovoljno je prostrana za sve vaše potrebe. Čak i za tanjire promjera 35 cm kod XXL mašina za pranje posuđa i za tanjire promjera 31 cm kod mašina za pranje posuđa standardnih dimenzija!
Više informacija
Manje informacija

Total AquaStop

Bez brige o izlijevanju vode
Uz sigurnosnu karakteristiku AquaStop mašinu za pranje posuđa možete bez brige ostaviti da radi preko noći ili za vrijeme vaše odsutnosti. U slučaju puštanja ili izlijevanja vode, AquaStop automatski prekida dovod vode dok pumpa ispumpa preostalu vodu iz kade mašine za pranje posuđa. AquaStop ostaje potpuno funkcionalan kroz cijeli životni vijek mašine za pranje posuđa.
Više informacija
Manje informacija

Priključak na toplu vodu

Viša temperatura, niža potrošnja
Mašine za pranje posuđa Gorenje možete umjesto na hladnu vodu spojiti na priključak za toplu vodu (do maks. 70°C) te time skratiti trajanje programa pranja i smanjiti potrošnju električne energije. Ekološko i ekonomično rješenje za vašu obitelj.

Samočisteći filter

Bezprijekoran rad filtera
Sistem ispiranja sa preventivnim automatskim sprječavanjem začepljenja filtera, omogućava da filter radi bez greške i samim tim zahtijeva manje čišćenja.
više mogućnostimanje opcija

Tehničke karakteristike

Energetski razred: A+++

Maks. temperatura ulazne vode: 70 °C

Motor: Inverterski motor

Pokazivač odabranog programa

Upravljanje: Na dodir - TouchControl

Statusno LED svjetlo

Senzori: Senzor za nivo vode, Senzor čistoće vode, Senzor punjenja

Temperatura pranja: 70, 65, 55, 45, 35 °C

5 programa: Auto program; Intenzivno pranje; ECO program; Ispiranje; Brzi program 20 min

Referentni program: 3

16 kompleta

IonTech

Memorisanje postavki

QuickIntensive program

Auto program

Program Speedwash (Četiri dodatna programa pranja)

TotalDry - automatsko otvaranje vrata

ExtraHygiene - dodatna higijena

Funkcija za tablete 3 u 1

Pokazivač odabranog programa

Indikator završetka pranja

Zvučni signal završetka pranja

Pokazivač informacija: Indikator preostalog vremena

Mogućnost montaže panel vrata: Moguća kao dodatak

Odgođeni START do 24h

Broj korpi: 3

Sistem gornje korpe: MultiClack

Preklopljivi nosači za tanjire u donjoj korpi

Broj jačina prskanja: 5

Nastavak za prskanje: 3

Samočisteći filter

Klizajuća vrata

Osvjetljenje unutrašnjosti

Gornja korpa: Široka mreža; Ručka sa logotipom od nehrđajućeg čelika; Preklopljiva lijeva polica CupHolder za čaše; Preklopljiva desna polica CupHolder za čaše; Široki nosač za noževe; Jedan složiv držač za staklo

Donja korpa: Široka mreža; Ručka s logotipom od nehrđajućeg čelika; Preklapajući/djeljivi zadnji držači

Gornja korpa (uložak za pribor za jelo): Sa teleskopskim vodilicama; Ručka sa logotipom od nehrđajućeg čelika

Zaštita od izlijevanja: Total AquaStop

Servisna dijagnostika

Unutrašnjost od nehrđajućeg čelika

Potrošnja vode: 6,9 l

Potrošnja energije u normalnom programu: 0,86 kWh

Procijenjena godišnja potrošnja vode četveročlanog domaćinstva: 1.932 l

Razina buke: 44 dB

Podešavanje visine: 70 mm

Priključni napon: 220-240 V

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,6 × 81,7 × 55,6 cm

Dimenzije aparata u ambalaži (ŠxVxD): 64 × 89 × 66,5 cm

Ugradbene mjere: 60 × 82 × 57 cm

Masa aparata: 37,5 kg

Bruto težina aparata: 40,1 kg

Potrošnja u režimu mirovanja: 0,49 W

Priključna snaga: 1.900 w

Osigurač: 10 A

Kod proizvoda: 509649

EAN kod: 3838942106828

Podrška

Zbog kontinuiranog razvoja proizvoda, Gorenje zadržava pravo na promjene određenih parametara na aparatima.

Srodni proizvodi

Zadržavamo pravo promjene tehničkih karakteristika bez prethodne najave. Podaci i slike su informativnog karaktera te su moguće manje razlike.