Potpuno ugradbena mašina za pranje posuđa GV672C62 - Gorenje
zatvori
...
GV672C62 Potpuno ugradbena mašina za pranje posuđa
1.079,10 KM

Potpuno ugradbena mašina za pranje posuđa GV672C62

Energetski razred: A+++ 16 kompleta Broj korpi: 3 Total AquaStop TotalDry - automatsko otvaranje vrata Motor: Inverterski motor Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,6 × 81,7 × 57,1 cm
1.199,00 KM
1.079,10 KM
PDV je uključen u cijenu.
Dostupno online
print
print
podijeli
Facebook
Twitter
preuzmi
preuzmi

Karakteristike

_products/features/icon - 16 setova posuđa

16 setova posuđa

Fleksibilne kao što će biti i vaše vrijeme
Gorenje SmartFlex mašine za pranje posuđa nude dovoljno prostora za sve vaše potrebe. Tri korpe omogućavaju ppranje do 16 setova posuđa istovremeno. Potpuno fleksibilna unutrašnjost omogućava različite opcije punjenja, korištenje je jednostavno, a učinci pranja su savršeni.
_products/features/icon - 15 min SpeedWash

15 min SpeedWash

Pere brzo, kako biste vi mogli usporiti
Zamislite da organizujete svečanu večeru i da je posuđe od glavnog jela oprano za vrijeme koje vam je trebalo da poslužite desert. Kada odaberete program pranja od sat vremena zajedno sa SpeedWash funkcijom, Gorenje SmartFlex mašine za pranje posuđa će oprati posuđe za samo 15 minuta. Savršeno za pranje veće količine posuđa kada imate više gostiju u kući.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - TotalDry

TotalDry

Uvijek savršeno suho posuđe
Nakon ciklusa pranja, vrata mašine za pranje posuđa se automatski otvaraju sasvim doboljno da se ispusti ostatak pare. Ovo omogućava da svjež zrak dopre do posuđa kako bi oprani predmeti, poput plastičnog posuđa, bili potpuno osušeni. Odlično za brzo sušenje sa manjom potrošnjom energije.
Više informacija
Manje informacija

Inverter PowerDrive

Izuzetna snaga i efikasnost
Novi snažni Inverter PowerDrive motor bez četkica sa regulacijom brzine omogućava visoke performanse sa značajno tišim radom, manjom potrošnjom energije i dužim životnim vijekom.

SmartControl

Jasno upravljanje
Navigiranje vaše mašine za pranje posuđa nikada nije bilo jednostavnije. Sve kontrole su locirane na ergonomskoj poziciji sa logičnim sljedom upravljanja sa lijeva na desno. Svi modeli dolaze sa izvrsnim bijelim LED displejom, dok napredniji modeli dolaze sa dodatnim upravljanjem na dodir. Samo jedan dodir je dovoljan da pokrenete mašinu za pranje posuđa.
Više informacija
Manje informacija

Prilagodljive korpe

Pažljivo dizajnirana unutrašnjost
Korpe su opremljene sa označenim pokretnim elementima i prilagodljivom izvedbom korpi za jednostavnije punjenje. Izuzetno jednostavan sistem podešavanja korpi u tri nivoa omogućava vam smještanje i najvećih posuda i tanjira. Mreža za tanjire u donjoj korpi se može lagano preklopiti kako bi se oslobodio prostor za veće predmete. Pribor za jelo se može savršeno organizovati u specijalnoj ladici. Pribor za jelo se odvojeno postavlja kako se ne bi oštetili i kako bi se savršeno osušili. Svaki detalj je pažljivo dizajniran tako da je rukovanje jednostavno koliko god je to moguće.
Više informacija
Manje informacija

AutoProgramme

Zabava za dvije ili dvanaest osba - posuđe će biti besprijekorno oprano
Ponekad je potrebno da stakleno posuđe samo saperete, u nekoj drugoj okolnosti vaša mašina za pranje posuđa je puna teško zaprljanog posuđa sa ostacima nedjeljnog ručka. Napredna senzorska tehnologija će prilagoditi program mašine za pranje posuđa kako bi savršeno oprala posuđe uz optimalnu potrošnju vode i energije. Nisu vam potrebni specijalni programi za čaše ili intenzivno pranje - jedan Auto Programme će se prilagoditi svim vašim potrebama.
Više informacija
Manje informacija

ExtraHygiene

Uvijek čiste flašice za bebe
Program koji oponaša proces sterilizacije je dizajniran za sve one sa potrebom za dodatno uvjeravanje da je njihovo posuđe higijenski čisto, kao što su porodice sa bebama ili malom djecom. Ova opcija produžava vrijeme pranja i povećava temperaturu za 5 °C kada koristite Eco ili Univerzalni program. U kombinaciji sa Intenzivnim programom, on omogućava temperaturu 75 °C - što je dovoljno za eliminaciju većine bakterija.
Više informacija
Manje informacija

Unutrašnje svjetlo

Savršen nadzor
Pažljivo pozicioniranje LED svjetla elegantno osvjetljava unutrašnjost mašine za pranje posuđa što omogućava jednostavno punjenje i pražnjenje mašine.

QuickIntensive

Brzo dnevno pranje
Optimiziranjem svih faza ciklusa mašine za pranje posuđa, SmartFlex mašine za pranje posuđa mogu obaviti posao u samo 90 minuta. To znači da ćete punu mašinu zaprljanog posuđa imati savršeno oprano i osušeno u čas vremena, uz korištenje manje vode i energije nego što biste to mogli postići ručnim pranjem.
Više informacija
Manje informacija

Klizna vrata

Mašina za pranje posuđa skrojena za vašu kuhinju
Specijalni mehanizam kliznih vrata omogućava montiranje mašine za pranje posuđa u sve vrste kuhinjskih kabineta, bez obzira na dužinu dekorativnih vrata ili stila pokrova. Dodatno, ugrađeni anti sifon omogućava instalaciju mašine za pranje posuđa na ergonomsku visinu. Bez vidljivih otvora ispod vrata!
Više informacija
Manje informacija

Status LedLight

Uvijek pod kontrolom
Specijalno LED svjetlo postavljeno u donjem dijelu vrata mašine za pranje posuđa konstantno pokazuje trenutnu fazu programa pranja. Na ovaj način uvijek ćete znati da li mašina za pranje posuđa radi ili je ciklus pranja završen.

Total AquaStop

Bez brige o curenju vode
Sa AquaStop sigurnosnom karakteristikom, mašina za pranje posuđa se sigurno može ostaviti da radi noću ili tokom vaše odsutnosti. U slučaju curenja ili plavljenja, AquaStop automatski zatvara dotok vode dok pumpa odvodi ostatak vode iz mašine za pranje posuđa u sifon. AquaStop ostaje potpuno funkcionalan tokom čitavog životnog vijeka aparata.
Više informacija
Manje informacija

SelfCleaning filter

Besprijekoran rad filtera
Sistem ispiranja i automatska prevencija začepljenja filtera omogućava da filter radi bez ikakvih kvarova i zahtijeva značajno manje čišćenja.

1h program

Efikasno brz
Efiksasan i brz program dizajniran za svakodnevnu upotrebu za posuđe koje je malo zaprljano suhim ostacima hrane. Zajedno sa funkcijom SpeedWash funkcijom može se skratiti da traje samo 15 minuta.

MultiClack

Prilagođen svakoj posudi
Potpuno jednostavan sistem podešavanja korpi u dva ili tri nivoa omogućava vam da smjestite i najveće posude i tanjire, te omogućava da se unutrašnjost mašine za pranje posuđa u potpunosti prilagodi vašim trenutnim potrebama.

Noćni program pranja

Tiho pranje sa samo 37 dB
Sa samo 37 dB ovaj program je manje bučan od tišine u biblioteci. Vaše posuđe će biti čisto ujutro i moći ćete spavati bez ometanja.

SelfCleaning programme

Uvijek savršeno čista mašina za pranje posuđa
Čista kada mašine za pranje posuđa omogućava da učinak pranja uvijek ostvari vaša očekivanja. Pokrenite samočisteći program jednom mjesečno i nećete morati ručno prati kadu mašine za pranje posuđa, prskalice i cijevi ponovo.

Status na displeju

Uvijek pod kontrolom
Dodatni LED displej na vanjskoj strani vrata mašine za pranje posuđa pokazuje trenutnu fazu programa pranja posuđa i koliko je ostalo još vremena do kraja programa. Na ovaj način ćete uvijek znati da li možete sigurno dodati posuđe ili je mašina za pranje posuđa već u intenzivnoj fazi pranja, da li je započeo proces sušenja ili kada je ciklus pranja završen.
Više informacija
Manje informacija

Treća prskalica

Do 30% bolji rezultati pranja
Dodatna prskalica omogućava bolji doseg vode i potpuno ispiranje za 30% bolje rezultate pranja. Svo posuđe i pribor za jelo će uvijek biti oprano do savršenstva.
više mogućnostimanje opcija

Tehničke karakteristike

Energetski razred: A+++

Maks. temperatura ulazne vode: 70 °C

Motor: Inverterski motor

Pokazivač odabranog programa

Upravljanje: Na dodir - TouchControl

Statusno LED svjetlo

Senzori: Senzor za nivo vode, Senzor čistoće vode

Temperatura pranja: 70, 65, 55, 45, 35 °C

Referentni program: 1

16 kompleta

Memorisanje postavki

QuickIntensive program

Auto program

Program Speedwash (Četiri dodatna programa pranja)

TotalDry - automatsko otvaranje vrata

ExtraHygiene - dodatna higijena

Program za samočišćenje

Funkcija za tablete 3 u 1

Pokazivač odabranog programa

Indikator završetka pranja

Zvučni signal završetka pranja

Pokazivač informacija: Indikator preostalog vremena

Mogućnost montaže panel vrata: Moguća kao dodatak

Odgođeni START do 24h

Broj korpi: 3

Sistem gornje korpe: MultiClack

Broj jačina prskanja: 5

Nastavak za prskanje: 3

Samočisteći filter

Klizajuća vrata

2 LED sijalice

Gornja korpa: Široka mreža; Ručka s plastičnim logotipom; Preklopljiva lijeva polica CupHolder za čaše; Preklopljiva desna polica CupHolder za čaše; Široki nosač za noževe; Jedan složiv držač za staklo; Savitljivi držači

Donja korpa: Široka mreža; Ručka s logotipom od nehrđajućeg čelika; Preklapajući/djeljivi zadnji držači

Gornja korpa (uložak za pribor za jelo): Sa teleskopskim vodilicama

Zaštita od izlijevanja: Total AquaStop

Servisna dijagnostika

Unutrašnjost od nehrđajućeg čelika

Potrošnja vode: 6,9 l

Potrošnja energije u normalnom programu: 0,73 kWh

Procijenjena godišnja potrošnja vode četveročlanog domaćinstva: 1.932 l

Razina buke: 39 dB

Podešavanje visine: 70 mm

Materijal prskalice: Plastika

Priključni napon: 220-240 V

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,6 × 81,7 × 57,1 cm

Dimenzije aparata u ambalaži (ŠxVxD): 64 × 89 × 66,5 cm

Ugradbene mjere (ŠxVxD): 60 × 82 × 58,5 cm

Masa aparata: 35 kg

Bruto težina aparata: 37,3 kg

Potrošnja u režimu mirovanja: 0,49 W

Priključna snaga: 1.900 w

Osigurač: 10 A

Kod proizvoda: 736658

EAN kod: 3838782478314

Podrška

Zbog kontinuiranog razvoja proizvoda, Gorenje zadržava pravo na promjene određenih parametara na aparatima.

Srodni proizvodi

Zadržavamo pravo promjene tehničkih karakteristika bez prethodne najave. Podaci i slike su informativnog karaktera te su moguće manje razlike.