Nova generacija aparata za kuhanje! - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Srijeda, 7. oktobar 2009

Nova generacija aparata za kuhanje!

Nova generacija aparata za kuhanje!

Priča koja se desila u unutrašnjosti.

Ostvarite je u privatnosti vašeg doma, zahvaljujući inovaciji. Pokrenite je dodirom na DirecTOUCH patent. Nova generacija ugradbenih aparata Gorenje.
U njima ništa nije naređeno, a sve je moguće. Aparati sa svojim tehničkim savršenstvom omogućavaju nevjerovatnu preciznost kao rezultat
upravljanja na dodir. Patentirane inovacije nisu tehnička novost, nego sasvim novi pogled na njih. Zato je nova generacija aparata za kuhanje iz Gorenja za svakog drugačija priča. Vaša lična priča. Vaša doživljena priča.


Na prvi pogled tako skladne i oblikovno pojednostavljene linije aparata koje dopunjuju najrazličitije prostore. Dakle,izuzetno drugačije stilove življenja u dvije linije PURE i ALLURE.

Pećnica sa HomeMADE učinkom krušne peći, ali i sa jednostavnom funkcijom zagrijavanja tanjira. Upravljački modul DirectTOUCH omogućava precizne programe kuhanja po želji svakog kuhara, ali toliko jednostavne da je potrebno samo dotaći simbol na ploči, sve ostalo aparat će uraditi za vas. Ovom novom pričom, aparat se prilagodi kuharu, a ne kuhar aparatu.