NOVO - štapni mikser sa naprednim DC motorom - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Četvrtak, 24. novembar 2011

NOVO - štapni mikser sa naprednim DC motorom

NOVO - štapni mikser sa naprednim DC motorom

Brz, učinkovit i uvijek pri ruci za pripremu odličnih krem supa, pasirane hrane i napitaka

Novi štapni mikser Gorenje HB 804 E s naprednim DC motorom brži je i sposobniji. Pametan pomoćnik u kuhinji koji omogućava da pasiranje hrane bude još jednostavnije a željeno jelo pripremljeno bez problema i u najkraćem vremenskom roku. Novi DC motor omogućava učinkovitiji rad, odlikuje ga i duži životni vijek, pa će se moći bezbrižno upotrebljavati godinama. S novim štapnim mikserom odlično ste opremljeni za sve kulinarske podvige.
 
Zaštitni znak ovog štapnog miksera je elegantna noga za miješanje s dvostrukim nožem od nehrđajućeg čelika dok mu je za dodatne učinke dodata još i univerzalna sjeckalica s posudom te metlica za miješanje i tučenje. Svi su nastavci prikladni za čišćenje u mašini za pranje posuđa a zbog veće preglednosti i dostupnosti, postavljeni su na praktičan zajednički podmetač.
 
Štapni mikser može se namijestiti na različite brzine pasiranja i sjeckanja a ima i TURBO gumb za rad najvećom brzinom. Štapni mikser Gorenje HB 804 E je s ergonomski oblikovanom ručkom, SoftTouch gumbom, te dodatnom posudom s poklopcem obima 0,8 l za pohranjivanje pripremljene hrane izuzetno prihvatljiv korisniku. Praktično i učinkovito.

Štapni mikser HB 804 E može se pronaći i u BiH, te je odnedano uvršetn u ponudu Gorenje STUDIJA u Sarajevu, Mostaru i Tuzli. Za više informacija o proizvodu cijenama i akcijskim periodima kliknite na grad gdje želite obaviti kupovinu.

Naručite eksponat i aparate za vaše trgovine: Narudžba HB 804 E