Zabava za djecu završena sa osmijehom na licu mališana. - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Petak, 23. decembar 2011

Zabava za djecu završena sa osmijehom na licu mališana.

Zabava za djevojčice i dječake

Sinoć je u Gorenje STUDIJU u Sarajevu uspješno završena zabava za djevojčice i dječake. Stotinu djece sa svojim roditeljima dva sata su uživali u predstavi koju su izvodili Mladen Jeličić - Troko, Mirela Lambić i Ragib Karamedmedović, podjeljeno je i stotinu paketića za mališane. Na DEMO kuhinji pripremana su slatka jela i kolačići za sve prisutne. Coca - Cola je za ovaj event obezbijedila omiljene sokove svih mališana - Cappy JUNIOR.

Kao i uvijek Gorenje STUDIO je pripremio i nekoliko poklona za roditelje, te je ovom prilikom Gorenje dodjelilo 3 poklona iz svog asortimana za sretne roditelje, Sonny kao prijatelj eventa dodjelio je MP4. Proizvode Sonny-a kupci Gorenje STUDIJA od polovine 2011. g. mogu naći u redovnoj ponudi.

Gorenje STUDIO Sarajevo, prvi vlastiti prodajno-izložbeni STUDIO Gorenje Commerca-a d.o.o. na područjnu BiH. Sarajevski STUDIO je svečano otvoren u martu 2009. godine I od tada redovno organizuje događaje u svom prostoru na platou Seknderije. Organizacija tematskih eventa te društveno korisne aktivnosti su sastavni dio usmjerenja kompanije Gorenje. Zabava za djecu organizovana 22. decembra predstavlja završetak još jedne uspješne poslovne godine za sarajevski STUDIO, te u narednoj godini planiramo nastaviti sa tematskim događajima koji su se pokazali vrlo uspješnim u dosadašnjem periodu.