Gorenje STUDIO u Sarajevu predstavio novu robnu marku za Bosnu i Hercegovinu - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Srijeda, 30. maj 2012

Gorenje STUDIO u Sarajevu predstavio novu robnu marku za Bosnu i Hercegovinu

Gorenje STUDIO u Sarajevu predstavio novu robnu marku za Bosnu i Hercegovinu

Karakteristike koje su oduševile evropske eksperte.

Regionalni lider u proizvodnji kućanskih aparata, „Gorenje“,  30. maja 2012.godine u sarajevskom STUDIJU predstavio je ekskluzivnu robnu marku ugradbenih aparata Gorenje+. Gorenje+  aparati po prvi put su se našli na tržištu Bosne i Hercegovine a u pogodnostima koje nude aparati proizvedeni po najsavremenijoj tehnologiji uživat će i naši sugrađani.

Predstavljanje Gorenje+ robne marke u sarajevskom STUDIJU svečano je otvorio direktor Gorenje Commerc-a BiH, gdin.Robert Polšak. Gorenje+ aparati su prije svega namijenjeni savremenom kupcu koji želi nešto više, istakao je Polšak. Polšak je naglasio da su aparati Gorenje+ rezultat rada brojnih Gorenje stručnjaka, te samim tim odražavaju visoku kvalitetu proizvoda. Kupci Grenje+ aparata imaju i dodatne pogodnosti tj. dostavu, montažu, dugu garanciju i najbolji servis.

Glavna i odgovorna urednica magazina za arhitekturu, gradnju i dizajn  "AGD profi" gđa. Vila Sutović u svom obraćanju prisutnim kazala je: "Veoma se radujemo ovom novom "pozitivnom" iskoraku iz Gorenja i nadamo se da će danas promovirana robna marka "Gorenje+" postati stalni, nezaobilazni partner i dio budućih projekata arhitekata, dizajnera i investitora u BiH".

Prisutni u Gorenje STUDIJU oduševljeni su brojinim prednostima Gorenje+ aparata i mogućnostima koje korisniku pruža iChef+, sa ugrađenim elektronskim modulom. Produktni vođa Gorenje Commerc-a gdin. Abdurahman Drkić i gdin. Moreno Debartoli, glavni kuhar poznatog sarajevskog hotela i restorana "Bristol"  na interaktivan i praktičan način upoznali su prisutne sa Gorenje+ aparatima i njihovim PLUS karakteristikama.

"Gorenje+ aparati su još jedna stepenica napretka već dobro poznatog sinonima za kvalitetu i vrlo je pozitivno konstantno unapređenje proizvoda, upotrebljavajući nove tehnologije kao što je  iChef+ upravljački modul,  koje su u velikoj mjeri kuhanje učinili zabavnijim. Rukovanje je jako jednostavno i Gorenje je uložilo puno truda da isti proizvodi budu "user frendly". Sve u svemu proizvodi koji se mogu samo poželiti!" , istakao je gdin. Moreno Debartoli. 

Gorenje+ - prva pećnica u svijetu koja posjeduje iChef+ modul
iChef+ modul ugrađen u Gorenje+ ugradbene pećnice donosi globalnu revoluciju unikatnog sistema upravljanja na dodir. Profesionalni efekti kuhanja su postignuti logičnim dodirima na fotografije u boji! Jedinstveni elektronski programski modul sa velikim displejom u boji u kojem se funkcije biraju dodirom i klizanjem prsta, budi poznati osjećaj korisnicima poput najuzbudljivijih elektronskih uređaja današnjice. Gorenje, koje je prvo u svijetu uvelo upravljanje na dodir na svojim kućanskim uređajima, prezentovalo je ovu globalnu inovaciju kako bi nadmašila očekivanja, te ponudila pouzdane i pametne rezultate. Plus za gurmanske užitke je također ostvaren kroz druge karakteristike Gorenje+ pećnice, kao što je Space+ karakteristika povećanog zapreminskog prostora u unutrašnjosti pećnice uprkos standardnim eksternim dimenzijama, inovativan oblik unutrašnjosti Shape+, te Grill+, sasvim novi pristup u dizajnskom obliku grijača za potpuno ravnomjerno kuhanje.

Glavni izbornik: put do svih programa i karakteristika
Dodirom prsta, glavni izbornik će se pojaviti i omogućit će vam da postavite tačan datum i vrijeme, kao i odabir jednog od 30 svjetskih jezika koji su ponuđeni kao opcija. Glavni izbornik je također i put do programa kuhanja: od SIMPLEbake, AUTObake, MYbake, EXTRA i PRObake do unikatne i patentirane karakteristike STEPbake.

SIMPLEbake i AUTObake programi čine kuhanje izuzetno jednostavnim. Odaberite jelo na  fotografiji na displeju, unesite procjenjenu težinu i pritisnite START i kuhanje počinje! SIMPLEbake program nudi devet kategorija najčešće pripremanih jela, dok AUTObake nudi izbor od 65 programskih recepata koji uključuju fotografije, provjerene i odobrene od profesionalnih kuhara i nutricionista.
PRObake program, u kombinaciji sa dodatnim programom STEPbake, dvije unikatne opcije na tržištu, omogućavju vam potpuno korištenje vaših kuharskih znanja.
Inovativni patentom zaštičeni STEPbake sistem omogućava postavljanje do tri nivoa kombinacija u toku pripreme jela. Odabirom grijača, temperature, vremena pripreme, napravit ćete jelo prema svom receptu onako kako to želite. Kada je jelo spremno iChef+ vam želi samo Bon Appétit!