Gorenje Zlatni Sponzor Sarajevo Film Festivala - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Utorak, 3. juli 2012

Gorenje Zlatni Sponzor Sarajevo Film Festivala

Gorenje Zlatni Sponzor Sarajevo Film Festivala

Eventi otvorenog karaktera za bh građane

" U susret Sarajevo Film Festivalu" - Četvrtak, 05.07.2012. godine.

Gorenje je i ove godine Sponzor jednog od najvećih kulturnih događaja u regiji, Sarajevo Film Festivala. Kako bi svim građanima pružili priliku da uživaju u ovom periodu  i budu dio SFF-a, Gorenje će u cilju proslave Zlatnog Sponzorstva ovogodišnjeg Sarajevo Film Festivala, organizirati dva tematska događaja u Gorenje STUDIJU u Sarajevu.

Prvi event planiran je dan prije zvaničnog otvorenja SFF-a i to: četvrtak, 05.07.2012. godine sa početkom u 18:00 sati. Događaj je otvorenog tipa, te je namijenjem svim bh građanima i građankama koji žele zajedno sa Gorenjem proslaviti početak ovogodišnjeg Festivala. Na istom događaju uz zanimljivi Cooking Show Morena Debartolija i Vjekoslava Vjeke Kramera biti će prezentirana nedavno uvedena nova robna marka Gorenja, Gorenje+, koja je po prvi put plasirana na tržište Bosne i Hercegovine krajem maja 2012. godine.

Molimo da potvrdite Vaš dolazak na mail Pozivnog centra Gorenja. Za prijavu kliknite na: PRIJAVA" U susret Sarajevo Film Festivalu" 

Gorenje i Dječiji program Sarajevo Film Festivala

Puno osmijeha i zabave za najmlađe. Subota 07. juli sa početkom u 10 sati, Gorenje STUDIO na platou Skenderije.


Gorenje će pružiti potporu i Dječijem programu Sarajevo Film Festivala, te će u Gorenje STUDIJU u subotu, 07.07. sa početkom u 10 sati biti organizovana i zabava za najmlađe, uz animatore, balone, karaoke, face painting i puno sladoleda i palačinaka. Najsretniji mališani bit će nagrađeni ulaznicama za film 3D projekciju „Ice age 4“. Roditelji, nismo zaboravili ni Vas. U takmičenju u mazanju palačinaka, najspretniji roditelji osvajaju Gorenje sokovnik.

Molimo da potvrdite Vaš dolazak na mail Pozivnog centra Gorenja. Za prijavu kliknite na: PRIJAVA Gorenje i Dječiji program Sarajevo Film Festivala